Tribuna
Jidvei
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "PNL pedepsește copiii din România"
Bogdan Trif:
© PSD Sibiu

"Legea inițiată și votată de PSD în Parlamentul României privind dublarea alocațiilor pentru copii a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. PNL, prin vocea Lui Orban și a ministrului Muncii, a anunțat amânarea plăților către copii.
Un gest cinic și lipsit de umanitate al liberalilor care în campania electorală clamau preocuparea față de soarta copiilor din România.
Este ridicol argumentul invocat de guvernarea PNL, acela că nu sunt bani, în condițiile în care Guvernul a renunțat la taxe de miliarde de la bănci și corporațiile din energie.
Din păcate, aceștia sunt liberalii căpușați de PDL, care nu cu mult timp în urmă au tăiat salariile și pensiile românilor, având-o vârf de lance pe Raluca Turcan. Una spun în campaniile electorale, iar la guvernare acționează împotriva interesului național și a bunăstării românilor.
Dacă tot își doresc alegeri, fie ele și anticipate, cu siguranță pentru aceste lucruri mârșave vor da socoteală în fața sibienilor", transmite preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, într-un comunicat

comentarii
6 comentarii

Intru cat alocatiile pentru copii sunt o povara grea pentru bugetul statului ( cresterea copiilor trebuie lasata pe parinti si nu pe ajutor de la stat)- iata ca sau trezit unii oameni cu judecati drepte si propun niste solutii care eu zic, ca sunt bine venite -- Urez bun venit -primarului din --Targul Mures-- bine inteles nu toate ideile pe care le sustine sunt bune dar--- unele sunt geniale-- Incet ,incet- Romania se trezeste.
mike-
14.01.2020 20:14
Omul asta tare mult munceste transpira saracul si voi va bateti joc de el -- uitati-va cite sticle cu apa are pe masa -- sete mare domle-- seceta la gatlej-- Chiar te intreb domle ce lucrezi si cum castigi painea fiindca vad ca ai timp sa scri - advertoriale ( sincer nu stiu ce inseamna -- incultul de mine ) dese si le si platesti Tribunei -- pe bune de unde ai bani ???? partidul?? atunci am inteles - Hotii si distrugatorii te platesc baban sa ciripesti toata ziua -- cucu cucu -- tipic comunistilor urlau din greu dar faceau ce?? nimic darrrrrrrr- aveau ei magazinele lor si cantine de partid -- iar astia mici faceau cozi si foamea -- Sti stimabile cit au luat ajutor de la stat copii parintilor mei??? -pamintul, atelajele, animalele luate de rahatii pe care tu le lingi fundul-- da asta a fost alocatia platita de stat mie, ca sa cresc mare ---
eu
14.01.2020 20:31
Ciordailes mo Bogda, ciordailes?
Negrude Fum
14.01.2020 21:19
Acum vad sibienii adevarata fata a PNL . Paaaa PNL. Acasaaaa cu voi !
@ Postacii PNL
15.01.2020 10:14
Pentru părinţii care au copil de crescut, vestea că alocaţia copilului va ajunge - doar s-a votat în Parlament, iar preşedintele a promulgat-o! - la aproape un sfert din salariul minim pe economie a generat un mic moment de euforie. Ce să mai spunem de familiile cu patru, cinci copii…
Numai că, după promulgare urmează… prorogare. Guvernul a spus că stai să vezi, că nu sunt bani, că să mai amânăm aplicarea legii. „Ciocolata” e deja râvnită de toţi! S-a generat un orizont de aşteptare şi e greu de dat înapoi.
Desigur, în toată tărăşenia, PSD-ul îşi freacă palmele. Pe de o parte, a demonstrat cât de fragilă e majoritatea pe care se bazează Guvernul în Parlament, pe de alta, susţinând majorarea alocaţiilor, câştigă capital electoral. Să vină acum premierul Orban cu cifrele din buget, să explice ce şi cum, e apă de ploaie. Prorogarea creşterii alocaţiilor se va lăsa „cu plânsete” - va avea un preţ electoral, chiar dacă… macroeconomic vorbind, Guvernul are dreptate.
Dar dincolo de aceste jocuri de glezne ar trebui, poate, să se lanseze o dezbatere mai amplă care să privească atât aceste alocaţii, cât şi tot ansamblul educaţional - şcoală, părinţi - care contribuie la creşterea unui copil. Alocaţia, cât o fi ea, este doar o componentă a unui sistem public care - e suficient să ne uităm în testele PISA - nu funcţionează. Dar n-am auzit pe nimeni să spună că, deşi se măresc alocaţiile, analfabetismul funcţional rămâne în continuare o problemă a societăţii româneşti. Asta poate şi pentru că, politic vorbind, analfabetismul nu doare!
amálinei
15.01.2020 10:25
DNA sa vina sa te iaaa!!! Bolsevicule...
15.01.2020 17:36
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia