Tribuna
Sevis
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "Pacienți aruncați in stradă, asta e "România normală" marca PNL-USR!!! Vă place?"
Bogdan Trif:

"Umilirea oamenilor pare a fi obiectivul ministrului USR al Sănătății, susținut de șeful "liberal" al Guvernului.

Să evacuezi de urgență un spital în toiul nopții, să scoți pacienții de la Terapie Intensivă în stradă, fără să-ți pese cu ce și cum ajung acasă și dacă scapă cu viață, este un act iresponsabil, inuman, cinic și criminal.

Asemenea atrocități au fost săvârșite la adăpostul întunericului, sub pretextul nevoii de a mări capacitatea spitalelor COVID.

Dar unde sunt spitalele modulare inaugurate triumfalist de liberali, anul trecut? Spitalele care au fost achiziționate fără licitație și care au costat sute de milioane de euro. Sunt goale, abandonate încă de la inaugurare. Răspunde cineva pentru banii îngropați în ele? Răspunde cineva pentru bolnavii care au murit pentru că n-au avut loc în spitale?

Asta e “România normală”? Dacă mai aveați vreun dubiu asupra toxicității alianței PNL-USR, cred că imaginile cumplite de la Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie "Foișor" din București vi l-au spulberat.

Ministrul Sănătății, Vlad Vasile-Voiculescu, și premierul României, Florin Vasile Cîțu, trebuie să-și prezinte, de urgență, demisiile!

De un an de zile, guvernanții PNL-USR și-au bătut joc de românii răpuși de COVID și de familiile îndoliate. Au impus batjocorirea trupurilor neînsuflețite prin Ordin de ministru, semnat de liberalul Nelu Tătaru, care decreta că morții de COVID sunt băgați în saci, dezbrăcați, și sunt îngropați de urgență, fără ca familiile și cei dragi să-i poată priveghea și înmormânta după datina creștină.

Cu un tupeu abject, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a mințit public despre existența acestor prevederi exprese din incriminatul Ordin de ministru. Nu a avut decența de a-și cere măcar scuze când a fost prins cu minciuna, de jurnaliști. Să-și dea demisia "de onoare" nu se aștepta nimeni, de la un personaj atât de josnic.

Cred că sibienii nu au uitat de pacienții morți cu zile în spitalul județean din cauza faptului că PNL - USR Sibiu, prin oamenii aflați la conducerea Consiliului Județean, au susținut și girat, în funcții de conducere, persoane incompetente, care au creat haos. Incompetența chiar ucide!"

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu


comentarii
8 comentarii

Daca erau gata spitalele promise de PSD, nu mai era nimeni in strada domnule Trifu!
Corny
12.04.2021 12:25
Misto postacii Pnl- Usr. Tot Psd e de vina ca ministru USR, din guvernul PNL-USR, i-au scos pe pacientii de la terapie intensiva, dupa operatie, in strada! Sunteti sanatosi la cap? Astia va omoara si e de vina Psd? Doamne fereste! V-au bagat un cip in creier si nu mai puteti gandi singuri?
@ Corutul
12.04.2021 13:16
Nu, domnule Trif ne place cu dumneavoastra, un bugetar de lux care are singura realizare ca a dus PSD Sibiu sub 10 la suta.
Vivi Dragan
12.04.2021 14:32
Bravo USR si PNL. Va bateti joc de pacienti si de morti! De asta v-au ales oamenii? Oare o sa aveti soarta taranistilor? Sigur DA!
Gilu
12.04.2021 14:41
Gilule cam tare prost gandesti,n-au trecut decat 30 ani de cand am scapat de partidul unic si deja iti este dor de el !Bravo halal exprimare !
Cuza
12.04.2021 16:02
iarasi veniti cu dezinformari, minciuni si jumatati de adevar.
directorul spitalului fusese informat cu cel putin 2 saptamani inainte doar ca n-a avut el chef sa se conformeze si a vrut sa iasa scandal programand operatii pana in ultimele ore inaintea mutarii.
pentru ca, nu-i asa, fiecare director e de fapt vataf de sclavi si un mic dictator care face ce vrea cu banii si activele statului fara sa dea socoteala nimanui !!!

TOATE cele peste 20 de paturi de terapie intensiva si PESTE 80% din cele aproape 100 paturi cu instalatie de oxigen disponibile acum la spitalul Foisor sunt ocupate, la nici 48 ore de la evacuare, timp in care s-a realizat si reconfigurarea si dotarea sectiilor respective.

intrebarea de 100 puncte este cine oare e acest director si cine l-a numit in post ?
chiar colega de partid a tovarasului Trif Gabriela Firea e ultima care l-a numit in functie !
deci ipocrizie la cote maxime, asa cum ne-am obisnuit din partea partidul scut al infractorilor, la fel cum a fost si in cazul incendiului unde vinovat e tot ministrul sanatatii numit atunci de doar cateva saptamani, nu directorul din ultimii peste 10 ani al spitalului Cercel, membru de frunte al aceluiasi partid !

partid care a indeplinit cam 10% din promisiunile cu care a castigat in 2016 alegerile, printre care ZERO din cele OPT NOI SPITALE REGIONALE SI 12 LOCALE promise, totalizand cam 2000 paturi de urgenta si ATI !!!
dupa 4 ani la guvernare in plina crestere economica si cu majoritate in parlament !
pacat ca au fost prea ocupati sa schimbe propriile guverne pentru nefacilitarea hotiei si neeliberarea infractorilor.

curat murdar monser !
incet cu pianul pe scari tovarasul Trif
12.04.2021 19:53
Voi ia-ți ars Ciuma Roșie!
Eu
12.04.2021 20:57
pai domnule Trif anul trecut nu dvs si tot psd-ul majoritar in parlament ati votat impotriva trecerii tuturor spitalelor in subordinea ministului sanatatii pe perioada pandemiei si starii de alerta ?
ar fi fost clara si ierarhia si responsabilitatea dar nu mai ramaneau la putere incompetentii numiti politic in ultimii 30 de ani care semneaza contractele umflate cu firmele de partid si iau spagi de milioane de euro !

acum el e vinovat de ce se intampla in spitalele unde nu are nici un cuvant de spus ?

dubla masura e la putere. sau poate doar vreti sa ii acoperiti pe adevaratii vinovati, directorii precum Streinu Cercel de la Matei Bals sau la Piatra Neamt pe mosia lui Arsene ?

hai sa vorbim de ultimii 3 ministrii psd ai sanatatii: TOTI TREI SUNT URMARITI IN DOSARE DE CORUPTIE !!!
pinochio s-a reincarnat pe vecie in psd
13.04.2021 09:16
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia