Tribuna
AFF
Bogdan Trif: "O nouă greșeală marca ”Turcan”. De râsu'-plânsu'"
ADVERTORIAL
2230 vizualizari
Bogdan Trif:

"Raluca Turcan lovește din nou, de la înălțimea funcției de ministru al Muncii. Cu un aer dramatic, doamna Turcan a anunțat că, anul trecut, pentru prima dată de la Revoluție încoace, s-au născut mai mulți copii cu părinți români în străinătate, decât în țară.
Știrea, enunțată oficial, în conferință de presă, a fost preluată ca o informație-bombă în toată mass-media națională. Doar că realitatea este cu totul alta. Institutul Național de Statistică, aflat în subordinea Guvernului, care asigură datele statistice și de la care și-a preluat și doamna Turcan cifrele, o contrazice pe doamna ministru. Anul trecut, din 188.000 de nou-născuți, doar 17.500 s-au născut în străinătate, adică mai puțin de 10%.
Cum să ieși tu, ministru al Muncii, să spui o astfel de inepție și nici să nu revii cu o rectificare? Gafa ministrului este și de râs, dar și de plâns.
Trist este că românii s-au obișnuit cu absurditățile enunțate de doamna Turcan și fac doar haz de necaz. Ne amintim că le-a transmis românilor, de la pupitrul Guvernului, că se culcă liniștiți și se pot trezi morți, că i-a urat baronului Brukenthal "La mulți ani", că și-a uitat propria vârstă și nu mai știa să calculeze câți ani are, într-o emisiune TV, că a avut ideea să scoată românii la pensie la 70 de ani - pentru ca statul să facă economii la buget, mulți români nemaiavând șansa de a încasa pensia, și pot continua cu foarte multe exempe de genul acesta.
Tragic este că avem un ministru de tot râsul, care "propaghează" (cuvânt inventat tot de doamna Turcan) prostii pe bandă rulantă, din fotoliul guvernamental. Trist este și faptul că această doamnă reprezintă Sibiul în Parlamentul și Guvernul României."


Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu





comentarii
5 comentarii

Neadaptatul asta are frustrări mari
Je
06.08.2021 16:15
Asta nu înseamnă că dl. Tarif nu are dreptate.
Un cititor
06.08.2021 19:48
Cum spuneți dvs. domnule diputat____Avem un ministru de tot RÂSUL și eu as mai adăuga ___Care propagheaza PLÂNSUL.
Stanuta Alboiu
07.08.2021 18:41
Stimabila ministru e muncita rau,bag de seama, daca a ajuns in asa o functie inalta din politica Romaniei! Dar la cati incompetenti misuna pe acolo ea pare harnica! Ca si tine maiTrif! Ce figura si ce nume de salvator al natiei mai ai! O sa castigi medalia de aur la bagat in seama! Cum le stii tu pe toate si cum mai apari tu regulat si strategic in presa! Ai ganduri mari! Ai ceasul ala scump pe mana!? chiar daca nici nu-l folosesti macar arati a costumat! Hai sictir la toti cei care v-ati perindat prin politica pana acum! Tu l-ai pupat de Dragnea puscariasul, asta cu botox prin tot corpul s-a lins cu Sica dupa ce a facut-o curva! Oare la munca! La munca pe cand?! Mincinosi oportunisti!
08.08.2021 08:11
Bine punctat -08;11-- astia numai de prostii se tin atat psd-ul cat si pnl-ul vorbesc de probleme care sunt ne importante pentru tara -- nimic despre agricultura , zootehnie , industria nationala irigatii drumuri facute pe jumatate si prost ---( nimic despre vina ce o poarta referitor la distrugerea economiei , a padurilor ,irigatiilor a agriculturii toate facute cu transpiratia poporului ) -- iar lor le arde de turism , lgbtkkkkkakaka-- si maruntisuri care nu tin de prosperitate si nici de foame ----excrocii-- shame on them!!!!!!
08.08.2021 21:18
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA