Tribuna
ADVERTORIAL
Bogdan Trif: "Noi punem Oamenii înainte de toate!"
Bogdan Trif:

Susțin cu tărie și mă voi implica activ în realizarea tuturor proiectelor propuse de colegii meu social-democrați pentru localitățile din județul Sibiu. În plus, vin cu o serie de proiecte noi, care vor fi dezvoltate la nivel județean:

1. Construirea unui spital județean nou și modern, pe actualul amplasament al Spitalului Județean Sibiu, mult mai accesibil pentru pacienți. Spitalul județean NU trebuie construit lângă groapa de gunoi și zona industrială, așa cum vrea PNL, ci în oraș.

2. Dezvoltarea zonelor cu potențial turistic, pentru a deveni atractive 365 de zile/an. Transformarea județului Sibiu în principalul pol turistic din România.

3. Dezvoltarea Aeroportului Internațional Sibiu cu o zonă cargo absolut necesară pentru a susține dezvoltarea economică a județului.

4. Digitalizarea activității Consiliului Județean și a serviciilor administrative

5. Reabilitarea și modernizarea tuturor drumurilor județene, în ordinea importanței economice și a legăturilor cu traseele turistice

6. Susținerea financiară a producătorilor agricoli locali, prin programe specifice fiecărei zone

7. Conservarea și promovarea tradițiilor locale prin implicarea directă a instituțiilor de cultură aflate în subordinea autorităților locale.

Vă așteptăm la vot!

comentarii
6 comentarii

Voi puneti oamenii inainte de toate....la JUG
Gaius
24.09.2020 19:58
Din două, una: ori vă asumați faptul că sunteți membru al unui partid care a instalat actualul guvern, ori nu și atunci trebuia să candidați independent. Ați ales cioara vopsită.
Un cititor
25.09.2020 05:52
PSD a facut lucruri pt oameni spre deosebire de PNL-PDL care a taiat veniturile oamenilor!
@
25.09.2020 08:53
25.09.2020 10:02
S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă.

Care „democraţie”, nu ştiu cât de „originală”, dar falsă cu certitudine, cel mai adesea doar… mimată şi, în fond, ca rezultate sfruntat batjocorită, îşi trăda impostura chiar aşa, începând de la „cadoul” - pungă cu ceva de-ale gurii împărţit „în campanie” pe la uşile votanţilor, cu înţelesul implicit şi străveziu al dispreţului mărinimos „filantropic” faţă de un electorat socotit drept unul cu o mentalitate de cerşetori şi tocmai de aceea tratat astfel, adică la fel de jignitor şi înainte de vot („preţul” cu care voiau asemenea candidaţi şi partidul lor să-şi cumpere „mandatul”), şi după ce-şi vedeau sacii în căruţă. Dar toate „progresează”, inclusiv şpaga electorală, nu? Şi aşa s-a ajuns ca PSD-ul, cu strategi ca, mai ales, Dragnea şi Vâlcov, să ridice „ştiinţific” stacheta linguşirii neobrăzate a „buzunarelor” românilor, cu mult, cu foarte mult deasupra acelor începuturi modeste şi diletante în domeniu, ei promiţând celor uşor de îmbrobodit o Românie paradisiacă (cea visată de conu’ Leonida al lui Caragiale), curată Pays de Cocagne, toată numai „lapte şi miere”: lefuri şi pensii gata să dea pe dinafară, impetuousă „cură de slăbire”, la taxe şi impozite, ba până şi lege de „murături” (moratoriu), scutire de datorii. Acadeaua a plăcut atât de mult, încât mai să rămână parlamentul (votat atunci, „euforic”) fără opoziţie, aşa de dornică era majoritatea alegătorilor să se înfrupte cât mai repede din dărnicia şi abundenţa „raiului” făgăduit de liderii pesedişti şi acoliţii lor. Că după scrutin s-a văzut tot mai limpede escrocheria „programului (de guvernare)” - colosală şpagă fumistă, e de la sine înţeles. „Băieţii” erau şi mult prea ocupaţi, fiecare cu câte altceva: Dragnea şi Tăriceanu cu „DNA-da” lor (încheiată răcoritor pentru „măreţul” fiu al Alexandriei), Vâlcov îşi burduşea „artistic” pereţii. Iordache clocea OUG-uri nocturne... Noroc de isteaţa obrăznicătură craioveană Olguţa şi de egg-head-ul Codrin, mereu ocupaţi cu calcule la tablă şi tonice mesaje TV, menite să ţină „în priză” aşteptările de La vie en rose, dar fără Piaf, ci cu cei deja pomeniţi. Şi în trena lor, şi cu Dăncilă, Teodorovici, de pe vremea cărora i-a rămas şi lui Ciolacu mai noua acadea: mărirea cu 40% a pensiilor.

Au spus-o deja destui alţii: şi de n-ar fi dat buzna Covidul made in China, (aşadar fără belelele şi urmările lui, de tot felul), aşa o mărire „miraculoasă” nu i-ar fi stat nimănui în putinţă. E aceeaşi „strategie” dragnist-vâlcoviană: cu cât e mai gogonată nada electorală, cu atât e mai orbitor şi prostitor efectul ei. Aşa că, sigur, promite-le orice şi oricât, că doar nu tu, PSD-ul, mai eşti la guvernare! Descurcă-se cum or şti Iohannis, Orban, Cîţu şi ceilalţi! Avem (cu acoliţi cu tot) maşina de vot parlamentară, le punem în braţe legea-ghiulea pentru buget guvernanţilor care nu le-au dat decât 14% mărire a punctului de pensie şi pensionarii ne vor iubi la urne mai mult decât oricând-recto, verso: PNL va fi văzut, de către acelaşi masiv „detaşament” electoral, ca un partid fără suflet, groaznic de antipatic, spre avantajul nostru. Aşa gândesc şi speră Ciolacu, Firea şi alţii de-ai lor. E uşor să promiţi ceea ce (orice!) le rămâne altora de rezolvat. Şi asta, simulând grija şi „dragostea” de oameni. Nici dacă România ar tăia, cum ar fi drept, toate pensile nesimţite şi nesimţit protejate de CCR-Dorneanu a PSD, toate sinecurele gras plătite, dacă nu ar suferi de inflaţia de generali de care suferă şi de „ajustările” de buget aşa de… generoase cu Serviciile, în fine, de-ar impozita, normal, băncile şi comerţul corporaţiilor multinaţionale, nici atunci nu e sigur că astronomica mărire, peste noapte, impusă de PSD în parlament şi exploatată propagandistic, cu ţintă electorală, ar fi realizabilă (de orice guvern al oricărui partid), dacă vrem, cum e firesc, şi investiţii, deci locuri de muncă, şi să nu îndatorăm peste măsură ţara. Ce speră cei care pun o astfel de presiune pe guvernare, să împingă ţara la faliment? Se bizuie pe demagogia lor de doi bani ca să-şi facă din pensionar un aliat iresponsabil şi egoist, căruia nu-i pasă decât de „ziua de azi”? Sunt mulţi oameni inteligenţi printre aceşti bătrâni ai ţării, vulnerabili social, dar să sperăm, nedispuşi să lase pe mâna PSD soarta noastră, a tuturor, de toate vârstele, inclusiv a strănepoţilor pensionarilor de acum. Fără vorbe mari (interesul naţional) să le-o arate sobru, dar neiertător, la urne!

Nu vrem, nici la locale, nici la parlamentare, ventriloci, şpăgari şi partide ca PSD-ul „ademenitor” cu 40% al său la putere.
Retro, PSD!
Alegerile vor fi un test al demnităţii alegătorilor.
Nicolae Cretu
25.09.2020 10:24
Ai probleme mari prietene! Du-te la psihiatru si ia si tutele de la PNL Sibiu cu tine!
@ nicolae cretu
25.09.2020 23:47
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia