Tribuna
Jidvei
Bogdan Trif: "Liberalii își asumă din nou meritele pentru banii aduși de PSD în județul nostru!”
Bogdan Trif:

„După ce doamna Cîmpean cu toată suita penelistă a inaugurat drumul județean Copșa Mică – Motiș, uitând să spună oamenilor că proiectul a fost finanțat integral de Guvernul PSD prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Rurală), am aflat că miercuri va inaugura drumul Agârbiciu - Șoala, după același scenariu mincinos, și anume mințind că banii pentru proiect au fost asigurați de PNL.

Oricine poate verifica pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale în ce perioadă a fost semnat contractul de finanțare și de către cine și va constata că a fost semnat și aprobat de ministrul PSD. Peneliști au avut noroc cu Guvernul PSD, care a finanțat numeroase proiecte pe PNDL în județul nostru, altfel nu ar avea nicio panglică de tăiat, deoarece guvernul PNL nu a venit cu niciun program propriu de dezvoltare și nu a finanțat niciun proiect din județul Sibiu.

Mai mult decât atât, PNDL-ul a fost criticat de toți liderii politici peneliști, inclusiv de cei din Sibiu, care au spus că este un program nociv pentru România, iar acum, îl fură efectiv și se laudă cu el, cu nerușinare.

PNDL-ul a fost creat de PSD pentru a veni în sprijinul autorităților locale.

Și dacă acum, în județul Sibiu, majoritatea școlilor, grădinițelor, dispensarelor medicale, drumurilor, sistemelor de canalizare și alimentare cu apă, iluminat public, au fost construite de la zero sau modernizate, este meritul PSD, pentru că a demarat un astfel de program, a asigurat finanțarea, iar Sibiul a beneficiat de sume de bani foarte mari pentru aceste proiecte”, a transmis, într-un comunicat de presă, Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu.

 


comentarii
11 comentarii

Atat stie PNL sa fure! In rest debandada si incompetenta!
#PNLhoti
06.07.2020 14:29
D-le Trif sunteti penibil! Habar nu aveti unde este Soala, ce munca este in spatele acestei investiții! Este meritul primăriei Axente Sever si a primarului! Cum vă permiteți sa afirmați cele de mai sus? Lipsa de bun simț!
Marian
06.07.2020 17:55
Domnule Trif revin cu intrebarea ce a facut primarul PSD pe nume Predescu din Ocna Sibiului in actualul mandat pentru locuitorii din satul Toparcea. Am mai pus aceasta intrebare in comentarii in articolul precedent al dumneavoastra unde a fost laudat un alt primar din PSD. Daca si de aceasta data intrebarea ramane fara raspuns , pentru mine va reprezenta implicarea dumneavoastra ptr cetatenii ,adica o simpla gargara preelectorala Va multumesc inca o data !
Thor
06.07.2020 18:22
Munca ca munca primarului, dar banii de unde sunt? Ca in bugetul primariei nu au fost bani pt drum. Banii au venit de la guvernul PSD! De ce va este frica sa spuneti asta? Se poate vedea si pe site-ul Ministerului Dezvoltarii.
@ marian
06.07.2020 22:33
Bani au venit de la guvernul PSD si guvernul de unde are bani ? Probabil dupa Trif zis si 10 % doar de la membri pesede. Bai Trif nu vezi ce penibil ai devenit ? Dupa ce la Sibiu ai pierdut toate alegerile mai ai tupeu sa apari in ziare ?
Vivi Dragan
07.07.2020 07:50
Bai frate dar ce agresivi si prosti pe deasupra sunt PNibiLi astia. Pai bai prostalai cu diplama, voi chiar credeti ca lumea nu s-a prins cat de slabi sunteti. Slabi, nepregatiti, prosti si pe deasupra HOTI MARI DE TOT, CIORDITORI SPECIALIZATI!!!!
Voi vorbiti de spaga si hotii? Pai bai jigodii ordinare, tocmai a fost Lucovid Organ in parlament sa dea explicatii despre furtul pe care l-a patronat la UNIFARM!!!!
Jigodii nenorocite PDL iste ca PNL nu mai sunteti de mult!
PNL o mare jigodie!
07.07.2020 08:54
psd prin asistatul analfabet si badaran nu stie doar sa minta !
Stie sa injure si sa-i faca albie de porci pe toti cei care nu slavesc partidul HOTILOR SI INFRACTORILOR si au alta parere !

PRECUM CEI DOI PARLAMENTARI psd care la fel ca toti cei din partid SUNT PRESUS DE LEGE SI AU INJURAT POLITIA CAND LI S-A SPUS SA POARTE MASCA IN SPATII PUBLICE INCHISE !!!

Cat despre directorul UNIFARM oare cine l-a promovat in sistem ? Ghici ghicitoare ghici ! psd !!!
Si tot psd a dat legea prin care nici un functionar public NU POATE FI CONCEDIAT NICI DACA E CONDAMNAT !!!
Eventual poate fi promovat "disciplinar" cum a facut psd cu toti coruptii.

psd = infractori pe care ii si elibereaza pentru a putea asigura "linistea" cetatenilor normali care respecta legea.
nu exagerati
07.07.2020 09:17
psd sa minta ? Nu se poate !!!

Doar ieri Ciolacu a spus ca "Parlamentul nu a modificat NICIODATA Codul Penal" !!!
El si toti psd-istii au votat doar in ultimii 3 ani DE PESTE 10 ORI modificari ale Codului Penal.

De ex. acum exact 2 ani au votat modificari care DEZINCRIMINEAZA TOTAL Neglijența în serviciu și Parțial Abuzul în serviciu. In momentul în care a fost anunţat rezultatul votului, deputaţii PSD şi ALDE au aplaudat !

Asta e psd si de asta in Sibiu NU O SA FIE VOTAT NICIODATA de oamenii cinstiti care muncesc !!!
adi3
07.07.2020 10:09
ASTA DIN POZA ARE CUMVA -- SERVICIU?? CEVA MESERIE ?-- FIINDCA IL VAD MEREU PLIMBANDU-SE PRIN SATE FACE POZE SI SCRIE ARTICOLE LA TRIBUNA se lauda ce musca la arat -- chiar nu mai are omul -OBRAZ- treci ma la munca si lasa gargarele politice
08.07.2020 05:57
WUIE PNL....jigodii nespalate si ciorditoare, luati ba prostilor aminte la ce va spune prostovana sefa de la PNL Sibiu, analfabeta "C"urcan, cea cu studii la Moscova.
Bai putzoi trepanati, hai ca aveti treaba cu furatul, luati pauza de la scris ca va luxati cerebelul!!!!!
WUIE PNL
08.07.2020 17:19
tu vorbesti ? pai tu esti cu PSD loaza... tu sari in schema doar pt ca ai contre cu Trif, nu de altceva! Asa ca mars pramatie!!!!
@Vivi Dragan
08.07.2020 17:22
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia