Tribuna
Bogdan Trif: Introducerea gazului în Mărginime continuă
ADVERTORIAL
647 vizualizari
Bogdan Trif: Introducerea gazului în Mărginime continuă

S-a primit finanțarea pentru continuarea implementării sistemului de distribuție gaz în Jina, Poiana Sibiului, Tilișca și Rod.

Proiectul a fost depus și a obținut finanțare în cadrul POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare), program ce s-a încheiat la sfârșitul anului 2023. Având în vedere faptul că lucrările nu aveau cum să fie finalizate la termen, am fost de mai multe ori, împreună cu primarul comunei Poiana Sibiului, Adrian Iovi, la ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Adrian Câciu, pentru a găsi soluții de obținere a unei noi finanțări, astfel încât acest proiect să fie implementat. Ministrul ne-a explicat exact pașii care trebuie făcuți, cu documentația aferentă, așa încât să fie obținută o nouă finanțare.

După ce a primit documentația, ministerul a trimis, în 21 decembrie 2023, la Comisia Europeană, solicitarea de a include proiectul în PDD (Programul de Dezvoltare Durabilă). Comisia Europeană a trimis aviz favorabil pentru aprobarea proiectului, astfel că lucrările vor fi finanțate, iar proiectul va fi finalizat.

Proiectul “Înființare sistem de distribuție gaze naturale, racord și stație de reglare-măsurare, în localitățile Jina, Poiana Sibiului, Tilișca, Rod, jud. Sibiu”, prevede o lungime a rețelelor de 65 km, din care conducta principală de 22 km, ce face legătura între SRM (Stația de Reglare-Măsurare) Tilișca (deja construită) și Jina până în șesul jinarilor. Se vor racorda gratuit la rețeaua de gaz 3.300 de gospodării ale populației și instituțiile de pe raza celor trei comune.

Mă bucur că primarul social-democrat Adrian Iovi și ceilalți doi primari au apelat, atunci când au întocmit și depus documentația, la domnul Teodor Dumitru Banciu, colegul nostru de la PSD Săliște, care a devenit consultant al ADI Transalpina Gaz, și au obținut finanțarea. În perioada în care Teodor Banciu a fost primar în Săliște, a câștigat finanțarea pentru introducerea gazului în Săliște și cele 9 sate aparținătoare, fiind realizate rețelele de gaz pentru Săliște, Vale, Sibiel și Săcel. Următorul primar trebuia să continue lucrările și în celelalte sate.

Îi felicit atât pe primarul Adrian Iovi, pentru implicare, cât și pe domnul Teodor Dumitru Banciu pentru profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul timpului, de rezultatele muncii sale beneficiind toți locuitorii din Mărginimea Sibiului!

Deputat Bogdan Trif,
Președintele Organizației Județene PSD Sibiucomentarii
9 comentarii

Ce poza faina cu banciu la poartă! Mai poate sa apară și cu o lopata sau cu un târnăcop. Prima data am crezut ca e cel din poza 4 care ajuta la poziționarea instalației. De fapt el vrea la poarta primăriei:)))
12.02.2024 14:17
Cu ce umpleti conductee peste zece ani,cu zăr?
Till Eulenspiegel
12.02.2024 14:39
Ce adunatura ,banciu fost liberal acum este sluga la trif , care trif a trecut pe gaz si de aceea umbla ca beat . Banciu la primarie nu mai are loc pentru ca cei din marginime nu au fost niciodata comunisti .
io
12.02.2024 15:13
Si jaful Romaniei continua...
12.02.2024 17:20
Gday to every single one of our water relaxation lovers!

There's nothing really like sinking into a warm spa after a grueling day. For those in search of the ultimate calmness experience, a hot tub is truly unparalleled.

Multiplicity is certainly the essence of living, and we truly pride ourselves on offering a broad assortment of hot tubs to suit every preference.

Superiority, to us, is beyond a simple word. It's our hallmark. Each of our products experience rigorous testing to ensure they repeatedly provide the top meditation experience for countless years to come.

Our knowledgeable staff are always on hand to advise you in choosing the best-suited spa for your needs and home.

Have you ever envisioned having your own personal rest oasis? Exactly what are your wishes when it comes to choosing the perfect spa? Let's talk the extent of it!

Be lively and tranquil! Incidentally, I created my own original market web-property recently, you can see here: https://southwestspas.com/wp-content/uploads/2023/03/Energy_guide_Amore.pdf - Affordable jacuzzi models for every budget Gilbert AZ
https://tambradosecuritynv.com/hello-world-2/#comment-4001 - Utilizing Hot Jacuzzis to Break the Circle of Chronic Insomnia 8_543ca
DonaldRen
12.02.2024 20:32
Cu ce preț, domnule Trif? Cu ce preț?
Un cititor
13.02.2024 00:11
Foarte bine Trif, de la mine nu primiți voturi.
13.02.2024 06:31
Plătește-i alocația la copilului pe care îl ai cu amanta, prapaditule de trif!
Paula
13.02.2024 10:34
Futu-va-n gura de PSD isti nenorociti… in afara sa cresteti taxele pentru cei ce muncesc ca sa dati bani ciorilor si asistatilor sociali ce va voteaza pe voi, mai stiti si altceva?
Nenorocitii dracului sper sa va ia dracu si sa scapam de voi, partid de infecti analfabeti. Ciolacu, nenorocitul acela umflat, stie doar sa minta si sa insele! Vin alegerile nenorocitilor!!! Trif jigodie infecta! Cum e cu alocatia copilului pe care il ai cu amanta? Hai vomita tot javra PSD ista!!!
PSD jigodii infecte!!!
13.02.2024 17:25
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA