Tribuna
AFF
Bogdan Trif, după ce Cătălin Ivan a spus despre el că și-a început cariera în PD: „FALS! Am fost întotdeauna membru PSD!”
Bogdan Trif, după ce Cătălin Ivan a spus despre el că și-a început cariera în PD: „FALS! Am fost întotdeauna membru PSD!”

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a transmis că încercarea lui Cătălin Ivan de a spune despre el că și-a început cariera în PD este falsă. „Am fost întotdeauna membru PSD!”, a spus liderul PSD Sibiu.

„Sunt membru PSD de 14 ani și niciodată nu am făcut parte din nicio altă tabără politică. Cariera mea în PSD a fost creată pas cu pas, mai întâi în cadrul organizației de tineret a PSD, apoi am ajuns membru în cadrul partidului, iar în prezent conduc organizația județeană a PSD Sibiu cu toată susținerea colegilor mei. Numele meu a fost clădit cu multă muncă, iar rezultatele mele au primit de-a lungul timpului aprecierea celor din jur și mă simt onorat de acest lucru. Pe de altă parte, unii consideră că denigrându-mă vor câștiga „teren" sau notorietate și aruncă, din păcate, cu neadevăruri grosolane. Ultimul exemplu, domnul Cătălin Ivan, care a încercat să vorbească despre mine, la Sibiu, cum că aș fi un politician care și-ar fi început cariera la PD și că aș fi un trasesist politic. FALS!  Repet: am fost întotdeauna membru PSD! Tot domnul Ivan, încercând să fie credibil, declară că ne-am fi „intersectat", apoi revine asupra declarației și spune că nu m-a văzut niciodată. Cătălin Ivan vorbește în necunoștință de cauză atunci când spune că aș fi ajuns președintele PSD Sibiu la propunerea președintelui PSD, Liviu Dragnea. Cei care au venit la București și i-au propus lui Liviu Dragnea numirea mea în funcția de președinte al organizației județene au fost primarii PSD Sibiu nemulțumiți, atunci, de fosta conducere a organizației. Abia apoi, președintele Dragnea m-a cunoscut și astfel am primit toată susținerea domniei sale”, a transmis, duminică, Bogdan Trif, ministru al Turismului și președinte al PSD Sibiu.

Potrivit acestuia, la ora actuală, sub conducerea noii echipe pe care o coordonează, „organizația PSD Sibiu a obținut recunoașterea la nivel național, dând pentru prima dată un ministru în guvernul României și un ministru secretar de stat, iar ca funcții politice, PSD Sibiu are reprezentare la nivel de vicepreședinte și membru în Biroul Permanent Național. Tot pentru prima dată, PSD Sibiu are reprezentant la nivel regional prin votul membrilor PSD din organizațiile Sibiu, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Covasna, care au decis să conduc regiunea 7 Centru în calitate de președinte”.

„Domnul Ivan mai minte când spune că nu am fost la Bruxelles, deși m-am deplasat de mai multe ori pentru întâlniri cu oficialii responsabili de turism, inclusiv cu doamna comisar Elżbieta Bieńkowska, cu care am dezbătut foarte multe subiecte pe tema dezvoltării turismului în România. Cât despre ziua turismului, am ales să o petrec în țară alături de români. Înainte să vorbească la adresa mea, domnul Ivan ar trebui să-și amintească de vremea când era un necunoscut și cu ajutorul echipei PSD a ajuns în Parlamentul European, unde, precum un veritabil trădător, a uitat imediat de colegii din țară. Mă bucur că astfel de oameni dispar rapid de pe scena politică așa cum s-a întâmplat și cu domnul Ivan. România nu are nevoie de personaje de acest gen.  Mi-ar plăcea ca atunci când cineva vorbește despre mine să aibă decența să spună adevărul și să aducă dovezi atunci când susține anumite lucruri despre mine”, a mai spus Bogdan Trif.

comentarii
6 comentarii

Asa o fi dar oricum ești istorie. Se știa ca vei fi înlocuit, astăzi zvonurile sunt tot mai insistente. Hasta la vista baby......
Observator
19.11.2018 00:59
S-o mai ingrasat la fata de cand e ministru al turismului.Nu inteleg de ce este tuns asa de scurt ,aproape ras pe cap.O fi prieten cu Codrin Stefanescu, altul aciuit prin PSD de la Romania Mare cum e si Dragnea parasutat de la PD.Toti ratatii din alte partide fac cariera in PSD, asa ca e "posibil" ca domnul Catalin Ivan sa aiba dreptate, deoarece el este un vechi membru PSD, cu multe critici la aderesa conducerii PSD.
ion
19.11.2018 02:06
Trif a terminat Facultatea de Agronomie(un SRL al unui profesor) la Lucian Blagadin Sibiu,iar mintile luminate din PSD l-au uns Ministru al Turismului.Vai si amar de tara condusa de toti nepriceputii in frunte cu V.Dancila o analfabeta care nu poate inchega o fraza in romaneste.
ion 2
19.11.2018 02:26
Ce bun e Orban care o face panarama pe bani ( vezi filmele de pe yuotube). O fi de vina tot PSD ca i-a pus lui Orban vb in gura. La PNL Sibiu canta gaina din BOTOXani ! Toti smecherii din Sb de la PNL sunt condusi de o venetica, si le placeee pt ca sunt fff slabi !!!!
Pt Postacii PNL
19.11.2018 10:12
PNL este anexa de "centru dreapa" a PSD.Toti sant pe aceeasi mana sa jefuiasca tara(pensii speciale,salarii mari la unii bugetari ...).NOROCUL Romaniei este ca se afla in UE, iar investitorii straini si unii autohtoni se descurca binisor.Un mare avantaj este ca tinerii si profesionistii pot lucra in UE si se aduc bani in tara.Nasol ca sant unii care pleaca definitiv in SUA,Australia ,Noua Zeelanda sau Canada.Inca Basaescu conduce tara ,care si-a infiltrat oameni in toate partidele importante si pe care ii are la mana(le-a puricat trecutul in cei 8 ani de Presedinte si le are registrele in arhiva lui speciala).Toti politicienii GREI sant la mana lui execptand Johannis(asa cred eu)care duce o politica pro UE si pro USA ceea ce ii convine lui Basescu.In rest romanii asista la o gargara de prost gust.
ion3
19.11.2018 12:55
Inca o stire despre Trif!

Bravo Tribuna
Eu
19.11.2018 18:08
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA