Tribuna
Sevis
Bogdan Trif despre votul PNL – USR-PLUS pe moţiune: "Furt și incompetență maximă"
ADVERTORIAL
827 vizualizari
Bogdan Trif despre votul PNL – USR-PLUS pe moţiune:

"PNL și USR-PLUS au fraudat votul dat, ieri, în Parlament, pe moțiunea simplă împotriva ministrului ZERO fonduri europene, Ghinea!
Adevărul este că, potrivit regulamentului Camerei Deputaților, moțiunea a trecut! În sală, au fost consemnate 139 de voturi “pentru” și doar 126 contra! Disperați, peneliștii și useriștii au adunat și voturile de pe tabletă, deși această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative.

Aceasta este o ilegalitate gravă, care nu va rămâne nepedepsită. Vom depune plângere penală împotriva conducerii Camerei Deputaților și a celor care au călcat legea în picioare chiar în forumul suprem al democrației, în disperarea de a-l ține în funcție pe ministrul USR Ghinea. Interesele (financiare, bineînțeles) sunt foarte mari.

Moțiunea votată astăzi s-a întemeiat pe faptul că Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) - care înseamnă 29 de miliarde de euro alocate României, de Comisia Europeană, conform unei formule de calcul - este folosit de Ghinea ca o pușculiță pentru partid. Planul PNL-USR-PLUS nu are nicio legătură cu redresarea României, ci doar cu îndestularea firmelor “de casă” ale liberalilor și useriștilor.

O sumă imensă, de 2 miliarde de euro (din cele 29 de miliarde alocate) urmează a fi acordată numai pentru consultanță, anumitor firme, în timp ce PENTRU AGRICULTURĂ SUNT PREVĂZUȚI 0 (ZERO) LEI. Sibienii înțeleg foarte bine mecanismul, având exemplul firmelor deținute de lideri marcanți ai PNL și USR care funcționează ca pușculițe de partid.

În jurul acestui obiectiv clar de a pune mâna pe banii cuveniți României, gașca de incompetenți a încropit, haotic, un Plan care îngroapă, practic, toată economia României. A fost ținut secret, n-a fost prezentat nici Parlamentului, pentru a fi dezbătut, nici mediului de afaceri, care l-a și contestat, ulterior. Acest Plan a fost depus de trei ori la Comisia Europeană și tot de trei ori a fost respins, fiind efectiv desființat prin clarificările pe care Comisia Europeană le-a cerut.

Am ajuns de râsul lumii pentru enormitățile scrise de “specialiștii” PNL-USR: activități de instruire plătite cu 134.000 de euro/persoană instruită! Probabil că nici NASA nu consumă atâția bani pentru instruirea unui om pe care îl trimit în spațiu câți plănuiește PNL-USR să fure din banii românilor.

Să nu uităm că, din cele 29 de miliarde de euro, 15 miliarde reprezintă împrumut, care se adaugă la cele 34 de miliarde de euro pe care guvernarea PNL-USR le-a împrumutat din noiembrie 2019 până acum! Cu alte cuvinte, peneliștii și useriștii au amanetat viitorul României fără să facă nimic pentru români pentru că acești bani nu se regăsesc în investiții durabile. Cu siguranță, banii au dispărut și se vor scurge, în continuare, în pușculițele de partid.
Asta înseamnă guvernarea PNL-USR pentru români!"

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

comentarii
8 comentarii

Pai daca au FURAT voturi umbland prin sacii cu voturi la Bucuresti, in Sectorul 1, ce sa te astepti de la USR-istii astia?

Dar nu va plangeti, PSD-istilor, ca USR-ul este pe acelasi plan ideologic ca si voi. Adica sunt de stanga, comunisti ca voi. V-au furat fratii vostri si acum faceti scandal.
16.06.2021 12:34
Voi i-ați adus la putere , cu mâna voastră. Explicit. Voi a-ți votat legea stării de urgență, deși nu era nicio urgență. Sunteți socialiști, deci meritați să dispăreți.
Un cititor
16.06.2021 14:16
Usor , mai incet ca va imbolnaviti de galbenare , cuvantul furt sau hoti voi nu aveti voie sa-l folositi .
X
16.06.2021 14:51
Iarăși a ieșit Ciuma Roșie sa comenteze. Nu va baga nimeni în seama în zona Ardealului. Mergeți în Teleorman, acolo poate sunteți ascultați.
Eu
16.06.2021 22:30
Vad ca tu tocmai i-ai bagat in seama pe pesedisti si te-ai ofticat de vreme ce ai comentat aici. Esti ofticat rau postacule?
@ eu
16.06.2021 23:12
psd e o plaga de care vom scapa curand.

condus de corupti si hoti cu 8 clase si "scoala vietii" plus in sibiu de 10% nu are nici o sansa de a se transforma intr-un partid real caruia sa ii pese de cetatenii acestei tari.

singura preocupare a psd-ului este "cum sa facem sa putem fura din nou" !
adl
17.06.2021 08:27
@ adi
Corect. Dar atentie, PSD=USR=PNL = ciumele penale. Ca si USR-ul fura de n-are atatea conturi sa bage cat baga mana in borcanul cu miere.
17.06.2021 09:34
Dan Barna în Evul Media
Dezvăluire: Cum a fost OBLIGAT un angajat român al Ambasadei Marii Britanii la București să meargă la o paradă gay după 8 ani de PRESIUNI. Mihail Neamțu: A fost o umilință la adresa poporului român
După cum se știe, în România ca și-n multe alte țări ale lumii, în fiecare an are loc parada homosexualilor, în cadrul unui „festival” dedicat acestei orientări sexuale.
Deși în România, activiștii bat monedă pe o presupusă oprimare și discriminare a acestor persoane, ies la iveală detalii care arată că dimpotrivă, situația este pe dos.
„Am cunoscut acum vreo 7-8 ani o persoană care lucra într-o ambasadă: ambasada Marii Britanii. Era o persoană care credea în Dumnezeu, provenea dintr-o familie protestantă. Această persoană a fost supusă 8 ani de zile unei presiuni de a mărșălui la manifestările gay pride din București.
I s-a spus o dată, a zis că-i plecată din oraș. A doua oară, a zis că are o obligație de familie. A treia oară și-a luat concediu. Și tot așa. După ani de zile, mi-a zis: „Mihai, n-am mai putut să zic trebuia să merg, era un ordin de serviciu”. Ca român, ca angajat al ambasadei Marii Britanii, i s-a cerut să meargă la această paradă.
Și am întrebat-o: „ce-ai făcut?”. Am privit mereu în jos, mi-a zis. În țara ta, la 30 de ani de la căderea comunismului, ai privit în jos, pentru că n-ai putut să spui nu. Pentru mine, a fost o umilință a poporului român.
Câți oameni din corporații nu au această presiune, ca să nu-și piardă jobul?”, a întrebat Neamțu în emisiunea „Dan Barna în Evul Media”
17.06.2021 12:51
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia