Tribuna
PNL
Advertorial
Bogdan Trif: "Dacă toți primarii din țară ar fi ca primarul social democrat Cristin Magheru, Romania ar ajunge departe!"
Bogdan Trif:

”Dacă s-ar organiza la nivel european un concurs pentru cea mai frumoasă localitate, cu siguranță Cârța ar ocupa unul dintre primele locuri și asta datorită managementului echipei social-democrate.”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu

Magheru Cristin, Primarul comunei Cârța:
”Îi aștept în comuna Cârța pe toți cei care critică Partidul Social Democrat să vadă ce a reușit să facă un primar de stânga și echipa sa, într-o localitate cu un buget modest.

  • Toate drumurile din localitate au fost reabilitate și modernizate;

  • Locuitorii beneficiază de racord la rețelele de gaz, apă, canalizare și stație de epurare;

  • Toate școlile și căminele au fost modernizate;

  • Copiii merg la after school unde a fost amenajată și o cantină unde cei mici primesc în mod gratuit mâncarea;

  • Am renovat cabinetele medicale - medicină de familie și stomatologie, și le-am dotat cu aparatură modernă. Mai mult decât atât, medicilor care vin să profeseze în Cârța li se pune la dispoziție, în mod gratuit, o locuință utilitată modern;

  • Am realizat un parc industrial unde deja și-au inceput activitatea mai mulți investitori importanți la nivel de județ;

  • Mi-am dorit ca localitatea mea să fie decorată cu cele mai frumoase flori și să aibă cele mai frumoase spații verzi. Lăsând la o parte modestia, chiar am reușit lucrul acesta!

  • Avem amenajat un teren de sport multifuncțional, dotat cu nocturnă, unde locuitorii comunei pot juca fotbal, tenis, handbal și baschet.”

Dan Cermonea, președintele executiv PSD Sibiu:

”După ce în urmă cu un an de zile am participat la inaugurarea terenului de sport din Cârța și am jucat o partidă de fotbal, acum am revenit pentru a juca pe același teren impecabil o partidă de tenis. Locuitorii de aici beneficiză de cele mai bune condiții pentru a face mișcare în aer liber. Îl felicit pe domnul primar pentru acest lucru.”

Biroul de Presă al PSD Sibiu


comentarii
13 comentarii

Daca toti am fi ca voi, s-ar duce dracului tara asta! N-am avea nici unde sa ne facem nevoile, n-asa dl. ex inexistent intr-un guvern care a dat cel mai mare hot al tarii, pe dragneev?
Daca ziceam asta cand erati la putere, eram saltat de brigata voastra de ultrasi condusa de cap de prezervativ!!! Fac foamea clanurile fara voi!!!

La munca, nu la plimbat mafiotii pe la Hilton!!!
costanda
02.07.2020 15:30
Mai mafioti ca fostii pdlisti actualii liberali nu exista. Orban si Turcan isi fac intalnirile doar la Hilton. Sigur la ei te refereai. He he he
@
02.07.2020 16:24
Bravo dom primar. Le dai clasa la aia de la PNL care iti spun ciuma rosie. Tre sa se mai nasca odata sa faca un sfert din cat ai facut tu. Forzza PSD !!!!
# magheru
02.07.2020 16:27
Oameni de valoare in PSD. Bravo!
Marius
02.07.2020 18:44
02.07.2020 20:00
Spune ce ai făcut tu nu ce fac alții. Tu ești un zero barat ca toată mafia pesedista.
C. R
02.07.2020 22:50
Forta PSD ! Echipa valoroasa! Forta PSD !
Gilu
02.07.2020 22:59
Da,ar fii ideal sa faca toti primari lucruri frumoase si utile!! Primarul din Cârta este o raritate!!Cu o floare nu se face primavara!!
Nistor Cristina
03.07.2020 08:37
C.R......sunt initialele tutelor campean si raluka hermes curcan?
Hahahahaha asistatii pnl fac spune ca PEEESEEEDEEEE PEEESEDDDDEEEEEE PESEDEEEE ( cum zice ala care e vremelnic la cotroceni, dl PEROADA), PESEDEEEE POATE!!!!!
FORZTA PSD SUNTETI SALVAREA ROMANIEI!
@C.R
03.07.2020 10:51
messje contra si pro -- dar,primarii , politia scoala , justitia nu trebuesc sa fie partinice -- adica independente -- alese pe principiul --cel mai harnic, cinstit onest-- Iar faptul ca unul se lauda cu faptele altuia inseamna -- sa spun?? ( ca musca care a supt singele -boului care a tras toata ziua la plug -- iar musca se lauda cate brazde a tras saracuta-)- inseamna -NESIMTIRE TOTALA -- lauda pe omul harnic si nu pune asta pe faptul ca omul e in psd sau pnl-- o spun fiindca nu toti psd-isti primari sunt de nota -10- si nici cei din pnl -- valoarea unui om nu sta in partid ci in caracterul lui --deci, felicitari primarului pentru grija fata de comuna -- daca toti ar fi la fel Romania ar arata altcumva dar exemple ca acest primar si Damian din jud Alba sunt atit de rare -- nu o spun eu --totul se vede chiar daca esti si orb -- Pentru cei ce sustin cu ardoare psd-- voi sunteti cumva asistati sociali sau granguri sus puse cu salarii nesimtite si pensii speciale ?-- -- doar intreb fiindca nu poti sustine niste aiureli daca nu pica ceva de sus -- I am right?
03.07.2020 20:36
Psd are primari destoinici si gospodari. Succes PSD.
Gigi
04.07.2020 07:23
Domnule Trif va intreb primarul de la Ocna Sibiului parca Predescu e numele ce a facut in actualul mandat pentru locuitorii satului Toparcea ? Vreu doar un simplu rasuns daca nu cer prea mult . Multumesc !
Thor
05.07.2020 13:24
Forta PSD! Primarul din Ocna Sibiului a implementat foarte multe proiecte! Forta Claudiu Predescu!
Eugen
05.07.2020 23:04
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia