Tribuna
Blestemul locului de parcare din centrul Sibiului s-a întors
Blestemul locului de parcare din centrul Sibiului s-a întors

Problema parcărilor din centrul Sibiului a revenit în forță odată cu încheierea stării de urgență. Dacă în trecut a găsi un loc de parcare pe una din străzile din centrul orașului era o adevărată aventură, iar lucrurile s-au relaxat în perioada restricțiilor de circulație, odată cu relativa revenire la normalitate, ne-am reîntors la corvoada parcatului mașinii. Miercuri dimineață, străzile din centrul Sibiului nu mai purtau nimic din perioada deloc îndepărtată a stării de urgență, când găseai locuri de parcare la discreție, ci erau înțesate de mașini:

„Am stat douăzeci de minute să aștept la bariera de la intrarea în Piața Mică și nu a ieșit nicio mașină. Am renunțat. Am căutat loc pe Gheorghe Lazăr, pe Filarmonicii, pe Avram Iancu și alte străzi din centru, dar nu am avut nicio șansă. Am auzit că mai dispar câteva locuri de parcare din Piața Mică și atunci cred că va fi și mai greu” ne-a spus Radu, un sibian exasperat de odiseea căutării unui loc de parcare în zona centrală. 

 

 


comentarii
4 comentarii

sa traiasca primaria
2.
ceva autobuz nu puteti folosi dl radu pentru deplasarea in zona?
3
fiecare se deplaseaza cu ce doreste
adi3
27.05.2020 16:17
Distanțarea sociala intre masini e solutia.
Daca parchez si stranut cu geamul deschis il imbolnavesc pe cel parcat langa mine.
Alo Primaria se aude?
nelic?
27.05.2020 19:25
Părerea mea este că sunt prea multe mașini.Ne-am obișnuit să le folosim prea mult și pentru orice deplasare.Cine nu crede poate să dea o tură prin oraș să vadă că sunt multe locuri de parcare,dar și mai multe mașini.Parcările etajate sunt singura soluție,pe caldarâm nu mai avem spațiu,e full.
ROMÂN
28.05.2020 08:51
Esti sigur ca pe "Radu" nu l-ai scos din burta?
Vasile Plescan
28.05.2020 19:18
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia