Tribuna
Bizon în Vama Veche: a intrat cu BMW-ul în mare şi a rămas împotmolit!
Rareș BIŢU
4076 vizualizari
Bizon în Vama Veche: a intrat cu BMW-ul în mare şi a rămas împotmolit!

Niciun 1 Mai fără cocalari şi isprăvile lor! Regula a fost respectată şi anul acesta, vedeta fiind un ţărănete din Brăila care a ţinut morţiş să intre cu BMW-ul în mare ca să se poată lăuda celorlalte suporturi de ghiul şi unghie mică lăsată mare.
Numai că marea n-a ţinut cont nici de caii de sub capotă, nici de tracţiunea integrală, iar idiotul a rămas împotmolit în nisip. După ce maşinăria nemţească şi cocalarul autohton au pierdut lupta cu toanele mării, mai mulţi indivizi au încercat să-l ajute să scoată maşina din apă. Ceea ce au şi reuşit după câteva opinteli. Deocamdată, brăiliotul - combinaţie între brăilean şi idiot, da? - a scăpat neamendat pentru că ce să vezi? Asta prevede legea ologită de care cum s-a priceput să-i dea la temelie: nimeni nu a sesizat poliţia. Iar poliţia ştiţi doar că îi trebuie un oficiu ca să se autosesizeze, nu? Era să scriu orificiu!  Ori cine a mai pomenit oficiu taman la malul mării unde cocalarul are întâlnire cu stamba. 


Ulterior, la mal a ajuns vestea că poliţiştii constănţeni fac eforturi pentru identificarea şoferului ca să-l sancţioneze cu amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei. Acuma, nici nu vreau să-mi imaginez cum or face poliţiştii eforturile ălea: probează mai multe tipuri de grimase, trec la faza de scremete, o dau pe mentalism, încearcă să ghicească numărul prin puterea minţii ori cineva le va sugera să arunce un ochi pe facebook? Că acolo pot vedea detaliul căutat din toate unghiurile. 

video: mediafax/facebook

"Comportament de maimuţă fără creier"

În top rămâne însă "performanţa" unui şofer din Bihor care, în urmă cu trei ani, a reuşit să pătrundă cu BMW-ul în mare. 

O înregistrare devenită virală arată cum masina este scufundata in apa, la malul unei plaje care pare a fi din alta tara, relateaza ebihoreanul.ro.

Masina are botul cu totul in apa, iar in jur apar mai multi curiosi dornici sa vada ce se intampla.Imaginile au adunat mii de vizualizari, dar si comentarii negative.

“Cine e prost cocalar nu ai ce sa ii faci, pacat ca e din Bihor. Mi-e rusine sa vad un astfel de comportament de maimuta fara creier”, a scris un internaut.

 


comentarii
1 comentarii

Inceraca si tu…..Un nou proiect: superior si garantat! Oferta sigura: Cariera exceptionala!
Scopul nostru fierbinte este: bani multi pentru tine! Lucrezi comod, acasa la tine!
Senzational! Succesul e doar la un pas! original si performant!
Obtii imediat rezultate!Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com
SOFIA
02.05.2018 11:16
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia