Tribuna
Biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – din 19 aprilie. Ediția 2024 se desfășoară între 21 și 30 iunie
Biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu – din 19 aprilie. Ediția 2024 se desfășoară între 21 și 30 iunie
© FITS

Biletele pentru Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu vor fi puse în vânzare din 19 aprilie, la o zi de la data publicării oficiale a programului acestei ediții.

FITS 2024 se desfășoară între 21 și 30 iunie și va avea tema Prietenie.

„A mai rămas o lună până la momentul în care va fi anunțat programul ediție FITS cu numărul 31. Joi, 18 aprilie, are loc la Sibiu conferința de presă care anunță programul din acest an. Așa cum v-am obișnuit, publicul va avea la dispoziție 24 de ore pentru a consulta programul și a alege spectacolele pe care vrea să le vadă. Biletele se vor pune în vânzare vineri, 19 aprilie. Anul acesta, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu are loc între 21 și 30 iunie, așa că vă încurajăm să vă faceți deja planurile de vacanță”, au anunțat organizatorii pe pagina oficială de facebook.

La fel ca în fiecare an, invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc. Vom avea parte de spectacole de teatru, dans contemporan, circ, expoziții, mari showuri de stradă, spectacole lectură, lansări de carte, ateliere, instalații și multe, multe altele. Pe 18 aprilie va fi anunțat programul complet al spectacolelor indoor și outdoor, astfel încât publicul să-și planifice evenimentele la care participă în fiecare zi, au mai anunțat ei.

 

 comentarii
2 comentarii

Bine, dar pe mine sa nu contati!
26.03.2024 21:38
Nici pe mine.
Lăsați teatrul să fie teatru, nu carnaval și exhibiționism.
laie
03.04.2024 19:48
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA