Tribuna
PNL
"Bibliovacanța" se încheie cu un spectacol, la BJ ASTRA
Miercuri, 14 august, la ora 12, în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, va avea loc spectacolul care marchează finalul de sezon al programului estival pentru copii "Bibliovacanța", derulat la Biblioteca ASTRA.


Astfel, după o vară plină de activități, bibliotecarii Compartimentului Copii și Tineret propun publicului un spectacol realizat de participanții la acest program. Timp de două luni, alături de cei mici, au fost Ana Coca, Paula Mihalache și o echipă de tineri voluntari.
"Aceștia i-au îndrumat cu atenție și răbdare pe parcursul numeroaselor ateliere tematice menite să promoveze educația alternativă fundamentată pe interacțiune, joc și cunoștințe practice. Copiii au luat parte la cursuri de limba germană, limba engleză, dans, origami, desen, bune maniere și teatru. Au fost organizate concursuri care au stimulat dorința de a citi a celor mici, încurajându-i să lucreze în echipă sau individual, pentru dezvoltarea unui spirit pozitiv de competiție", spun reprezentanții BJ ASTRA.
În acest an, "Bibliovacanța" se încheie cu un spectacol inedit, susținut de cei mici pentru toți cei care iubesc lumea copilăriei. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia