Tribuna
Biblioteca Județeană ASTRA propune BiblioSuport, un serviciu electronic dedicat celor care vor să studieze acasă
Biblioteca Județeană ASTRA propune BiblioSuport, un serviciu electronic dedicat celor care vor să studieze acasă
Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu propune serviciul online de asistență bibliografică BiblioSuport. Acesta se adresează elevilor, studenților, cadrelor didactice, cercetătorilor și tuturor celor interesați să studieze în aceste zile.

 

"În perioada suspendării programului cu publicul, generată de situația epidemiologică actuală, venim în întâmpinarea celor care doresc să își continue activitatea de studiu individual, cu sprijinul bibliotecarilor de la Biblioteca ASTRA. Prin intermediul serviciului BiblioSuport sunt puse la dispoziția utilizatorilor materiale în format electronic necesare studiului sau cercetării", spun reprezentanții Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Pentru a beneficia de serviciul BiblioSuport trebuie să accesați catalogul online, http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do, să identificați materialele de care aveți nevoie (capitole, subcapitole, articole, pagini, fragmente, cuprinsul cărții) și să transmiteți prin email o solicitare scrisă, numele, prenumele și numărul permisului de acces la adresa: bibliosuport@bjastrasibiu.ro.
Pentru informațiile care nu se regăsesc în catalogul online, Serviciul de Documentare și Informare Bibliografică al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu oferă asistență de specialitate.
"Operațiunile de scanare se vor face în conformitate cu legislația în vigoare. Bibliotecarii se vor implica activ în preluarea și procesarea în cel mai scurt timp posibil a solicitărilor, astfel încât, în funcție de numărul și volumul acestora, utilizatorii să beneficieze de materiale disponibile scanate. BiblioSuport este un serviciu electronic gratuit și personalizat, documentele generate prin scanare fiind transmise electronic, pe email", mai arată reprezentanții BJ ASTRA Sibiu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA