Tribuna
Biblioteca ASTRA își redeschide sălile pentru publicul sibian
Biblioteca ASTRA își redeschide sălile pentru publicul sibian

Biblioteca Județeană ASTRA revine la programul obișnuit de lucru cu publicul, începând de marți, 25 mai. Aceasta poate fi vizitată de luni până vineri, între orele 8 și 20.

Accesul se face în toate spațiile interioare destinate publicului (compartimente, săli de lectură, cabinete individuale de studiu, spații pentru activități culturale): sediul istoric (Corp A) – Str. George Barițiu, nr. 5; sediul nou (Corp B) – Str. George Barițiu, nr. 7; Filialele bibliotecii: Filiala Hipodrom (Str. Rahovei, nr. 14), Valea Aurie (Str. Luduș, nr. 9, bl. 31), Vasile Aron (Str. Semaforului, nr. 19), Filiala Bâlea (Str. Bâlea, bl. 9), Filiala Cisnădie (Str. Țesătorilor, nr. 6, Cisnădie).

Eliberarea Permisului de acces se realizează în cadrul Compartimentului Adulți (Sediul nou, etaj IV) și la sediile filialelor. Numărul locurilor din sălile de lectură este diminuat la 50% pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare.

Pentru a reduce timpul petrecut la birourile de operațiuni cu publicul, utilizatorii au posibilitatea de a solicita sau rezerva documentele necesare telefonic (nr. tel. 0269 210 551, 0269 215 775) sau on-line (e-mail: bibliosuport@bjastrasibiu.ro).

În egală măsură, resursele digitale și informațiile privind colecțiile și serviciile bibliotecii sunt disponibile online:

http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do

https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib

http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/

https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/

https://www.instagram.com/bjastrasibiu/

https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A

Activitățile realizate în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară în conformitate cu măsurile sanitare și de protecție recomandate de autorități. În funcție de contextul epidemiologic și de recomandările oficiale, în programul și activitățile bibliotecii pot interveni modificări.

 

 


comentarii
2 comentarii

A dat Domnu! N-am mai fost l biblioteca de mai bine de un an!
24.05.2021 21:09
Dupa atata vreme, era si cazul!
25.05.2021 08:53
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA