Continental
Tribuna
Beți și drogați, prinși la volan pe străzile județului Sibiu
Beți și drogați, prinși la volan pe străzile județului Sibiu
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Polițiștii sibieni au reținut, în weekend, 39 de permise de conducere, au retras 12 certificate de înmatriculare și au aplicat 411 amenzi în valoare de 81.000 de lei. Un șofer a fost prins la volan, deși era aproape de coma alcoolică, iar altul s-a dovedit drogat, după ce testul rapid a ieșit pozitiv la cannabis.

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 17.00, în orașul Agnita, polițiștii au oprit un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un localnic în vârstă de 48 de ani. În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, după miezul nopții, în intersecția străzii Gării cu DN 14, în zona orașului Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Mureș. Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celui aflat la volan s-a întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Tot duminică, în jurul orei 17.00, în orașul Agnita, polițiștii rutieri au testat cu aparatul DRUGTEST un localnic în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie. Întrucât rezultatul testării a fost unul pozitiv la substanța THC 5 Cannabis, conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive.

comentarii
2 comentarii

bautura este in fiecare benzinarie
droguri nu sint atunci de unde drogati
diiCOPTt su cum drac ii zice si politia nu fac nimic-
ATENTIE
mario iorgulescu drogat si baut so dus frumos in italia si acum bine mersi nu se stie unde e
da ca o omorit UN OM nui nimic ca are taticul BANI PILE SI RELATII
adi3
21.01.2020 15:44
Eu nu am tătic așa relatat ca mario iorgulescu ala, dar totuși nu dați o adresa ceva de unde se poate lua drogurile alea de le tot găsește politia data înghitite? Întreb pentru un cunoscut.
21.01.2020 21:45
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia