Tribuna
PNL
Beat, dar cinstit! Un sibian a sunat la Poliție pentru a anunța că a condus beat mașina
Laura BUCIU
2692 vizualizari
Beat, dar cinstit! Un sibian a sunat la Poliție pentru a anunța că a condus beat mașina

Un sibian a sunat la 112 pentru a anunța că a condus beat mașina. El a solicitat un echipaj de Poliție la domiciliu și, pentru că acesta a întârziat, el s-a urcat la volan, tot beat, și s-a dus singur la sediul Biroului Rutier. După ce l-au testat, polițiștii au constatat că... șoferul era beat.

Incidentul a avut loc sâmbătă. Prin apel 112, sibianul, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au dus la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, în fața căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând acolo cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Polițiștii au constatat că bărbatul emana un miros puternic de alcool și după testarea alcoolscopică a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

El va fi cercetat penal într-un dosar conducere sub influența alcoolului.

comentarii
1 comentarii

Extraordinar! Ce minciună grosolană! Cât mai puteți minți! Chiar dacă ar fi adevărat, ce vreți să dovediți?
Pe bune! Chiar sunteți penibili!
Leonard
19.10.2020 22:55
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia