Tribuna
Beat criță, fără permis și cu mașina furată, un brașovean s-a răsturnat cu mașina pe Transfăgărășan
Beat criță, fără permis și cu mașina furată, un brașovean s-a răsturnat cu mașina pe Transfăgărășan
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Un brașovean în vârstă de 38 de ani s-a răsturnat cu mașina pe DN 7C – Transfăgărășan, după ce a pierdut controlul asupra volanului. Din fericire pentru el, nimeni nu a fost rănit. Polițiștii au stabilit, însă, că bărbatul era într-o stare avansată de ebrietate, nu are permis, iar mașina era furată. Accidentul s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 15.30, în afara localității Cârțișoara.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat că brașoveanul ar fi sustras autoturismul de pe raza localității Cârțișoara, conducându-l apoi spre DN 1, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, arată polițiștii sibieni. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu. (L. B.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia