Tribuna
BC CSU Sibiu câștigă în premieră Cupa României! Primul trofeu după 20 de ani!
BC CSU Sibiu câștigă în premieră Cupa României! Primul trofeu după 20 de ani!
Performanță extraordinară a baschetbaliștilor sibieni, la două decenii de la cucerirea ultimului trofeu, titlul de campioană națională, în 1999. Joi seara, jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc au câștigat Cupa României după o finală extrem de disputată cu CSM CSU Oradea, campioana en-titre.

 

”Vulturii” aduc la Sibiu Cupa României după o finală memorabilă cu  campioana SM CSU Oradea. BC CSU Sibiu a cucerit râvnitul trofeu, joi seara, în BT Arena din Cluj. Întâlnirea cu formația lui Cristi Achim a fost extremde disputată, cum era de aștepat. După ce și-au făcut încălzire cu Dinamo Știința, în semifinale, ”galben-albaștrii” au câștigat la o diferență de 10 puncte, scor 88-78, marea finală.
Monyea Pratt a fost cel mai bun jucător al finalei, fiind premiat de către Federația Română de Baschet pentru prestația sa. Pratt a acumulat în meciul cu Oradea 13 puncte, 11 recuperari, 6 pase decisive și un indice de eficienta de 28.
”Am reușit, joi seara, în finala Cupei României, să ne atingem unul dintre țelurile pe care ni le-am fixat de multă vreme. Este unul dintre obiectivele cu care am pornit la drum în urmă cu 4 ani, alături de Laurențiu Buduleci și Dan Fleșeriu, și la care nu am renunțat niciodată-câștigarea de trofee pentru Sibiu și sibieni. Această Cupă este rezultatul  muncii tuturor, fie că vorbim de sportivi, staff, management, sponsori și suporteri. Cu toții am contribuit la această Cupă și tocmai de aceea-Trofeul este al Sibiului. Am reușit să câștigăm această luptă bazându-ne pe câteva principii de la care nu ne vom abate niciodată: multă muncă, determinare, nerenunțare, corectitudine, respect și fair-play. De mâine, continuăm munca. Lupta nu se încheie niciodată!”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Tamulis (20 puncte), Hardy (17), Pratt (13), Dragoste (11), Cooper (11), Tohătan (9), Philmore (4) şi Falker (3).

Foto: Mircea ROȘCA

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia