Tribuna
Bază ISU nouă, la Aeroportul Internațional Sibiu. Intervențiile în zona de Vest vor fi rapide
Bază ISU nouă, la Aeroportul Internațional Sibiu. Intervențiile în zona de Vest vor fi rapide

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu are o bază nouă, la Aeroportul Sibiu, ceea ce va face ca intervențiile în zona de Vest să fie rapide.

Joi a avut loc procesul de predare – primire a locației în care se va desfășura o nouă bază a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Protocolul este încheiat între Aeroportul Internațional Sibiu și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu, iar obiectivul principal al acestui protocol de colaborare îl reprezintă asigurarea unui cadru propice în caz de intervenție rapidă și are ca scop siguranța zonei de Vest.

Protocolul este încheiat pe perioadă nedeterminată, imobilul și terenul aferent fiind puse la dispoziție în mod gratuit Inspectoratului pentru ISU Sibiu de către Aeroportul Internațional Sibiu în baza HCJ 245/ 21.11.2019.

Imobilul predat spre folosință angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență este complet dotat și amenajat. În anul 2019, atât Pavilionul Administrativ, cât și garajul au făcut obiectul unei ample lucrări de reparație în valoare de 336.010 lei.

Angajații ISU vor ajunge mai repede la intervențiile care vor avea loc în zona de Vest. Este unul dintre proiectele importante care au impact direct asupra comunității din această zonă și pe care l-am susținut pentru a fi realizat. Știm cu toții cât este de important ca intervențiile să fie rapide, de multe ori timpul de răspuns făcând diferența dintre viață și moarte”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia