Continental
Tribuna
Bătaie pe strada Oltețului din Sibiu. Tânăr de 26 de ani, la spital
Bătaie pe strada Oltețului din Sibiu. Tânăr de 26 de ani, la spital
Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital, după ce a fost implicat, joi seara, într-un conflict violent, pe strada Oltețului din Sibiu.


Potrivit Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, se pare că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
"Joi, în jurul orei 21, prin apel 112, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în vederea aplanării unui conflict în care sunt implicate mai multe persoane, pe strada Oltețului din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, precum și echipaje medicale. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic și verbal, un tânăr în vârstă de 26 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare", spune Welter.
La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței, care i-a acordat tânărului rănit îngrijiri medicale.
"Tânărul prezintă un traumatism cranio-cerebral acut, cu mai multe plăgi sângerânde, și o fractură la nivelul antebrațului drept", a transmis SAJ Sibiu.
Tânărul a fost transportată la UPU Sibiu.
Conform IPJ Sibiu, în prezent se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și în vederea stabilirii situației de fapt. În funcție de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei și vor fi aplicate măsuri legale în consecință.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia