Tribuna
Băsescu apără serviciile: "Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva!"
Băsescu apără serviciile:

Fostul preşedinte nu crede că în moartea lui Dan Condrea e implicat vreun serviciu secret românesc.

  • "Ştiu cum lucrează serviciile.Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot", a spus Traian Băsescu, miercuri, la Suceava, într-o conferinţă de presă. 

Cazul îl consideră "grav", dar că nu se poate pronunţa încă, pentru că are foarte multe neclarităţi. Este sigur, în schimb, că în legătură cu moartea lui Dan Condrea nu sunt implicate serviciile secrete, informează Mediafax.

  • "Nu m-am pronunţat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunţat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate.
  • Nu mă voi pronunţa nici astăzi, pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculaţii. Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva. Exclus. Ştiu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a explicat  Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a evitat să spună care sunt neclarităţile pe care le are faţă de acest caz.

  • "Am foarte multe neclarităţi şi de asta nu mă pronunţ pe caz, pentru că este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui fost preşedinte poate da nişte confuzii extraordinare şi de aceea mă abţin”, a afirmat Băsescu, adăugând că atunci când va avea lucrurile clare şi îşi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunţa cu siguranţă.

O zi mai devreme a fost mai puţin rezervat: întrebat dacă ştia că maşinile de Ambulanţă care făceau parte din coloanele oficiale cu care circula erau dotate cu antiseptice de la Hexi Pharma, Băsescu a răspuns în stilul care l-a făcut celebru: "Aşa, şi ce era să fac eu cu dezinfectanţii, să-i gust? Să văd dacă sunt buni?" 
 

 


comentarii
1 comentarii

daca gusta poate avea mai multe sanse in fata electoratului.oricum treaba este urita din toate punctele de vedere.MORTUL E MORT SI GATA! speculatii pot face toti,dar si adevarul il cunosc multi! oricum CONDREA nu este singurul vinovat! urmeaza un licar! mai mult nu cred!

tot eu
nistor cristina
25.05.2016 14:59
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA