Tribuna
Bărbatul care a agresat un copil pe strada Lungă, din Sibiu, cercetat în libertate
Laura BUCIU
2240 vizualizari
Bărbatul care a agresat un copil pe strada Lungă, din Sibiu, cercetat în libertate

Bărbatul care a agresat o fată de 7 ani pe strada Lungă, din Sibiu, a fost lăsat în libertate, după ce polițiștii l-au prins. Acesta a fost răspunsul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu la ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile cu cazul din Caracal: un bărbat care a agresat un copil pe stradă este lăsat liber.

Un bărbat de 67 de ani, din Sibiu, a încercat să ia de pe stradă o fată de 7 ani. Acesta a fost oprit de oameni, care au anunțat imediat Poliția.

„În timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Surse judiciare au declarat că în momentul în care bărbatul a agresat-o pe copilă, aceasta aștepta, împreună cu sora ei, să vină mama de la cumpărături.

Polițiștii l-au reținut, marți, pe bărbat, pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 

SURSA FOTO






comentarii
4 comentarii

Daca este vinovat, de ce i-ati dat drumul ? Pacat, ca in Politia Romana exista oameni care vor sa lucreze, dar nu lucreaza.
Pacat ca avem oameni incompetenti in Politia Romana , oameni care distrug vieti. Politia ar trebui desfintata si infintata o brigada de forta majora cu oameni capabili sa munceasca.
Politia Romana si Politia Locala dorm pe ei. Pur si simplu. Sunt savarsite crime oribile, disparitii misterioase, rapiri aflate pe masa procurorilor sefi sau pe masa sefului Politiei Romane care , dupa parerea mea trebuie demis urgent din fruntea Politiei Romane.
Leonard
31.07.2019 18:06
Aici e vorba de procuratura.Procurorii l-au eliberat, nu politia.
dan
31.07.2019 20:48
Poftim ce apasari are nenea asta de 67 de ani! In loc sa-si vada de prostata ca sa nu mao pishe izmenele...
31.07.2019 22:02
procuratura e stt in stat
oameni fara dumnezeu
numa bani si case si masini si vacante CONTU GRAS
RAUS cu voi 50% sint facuti la idd si cu pilili lu mama sau tata
nici nu stiu sa citeasca daramite sa scrie
adi3
01.08.2019 11:25
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA