Tribuna
Bărbați din Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie, condamnați pentru vânzare de droguri
Vasile ANTIPA
1945 vizualizari
Bărbați din Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie, condamnați pentru vânzare de droguri

Polițiștii sibieni au reținut în ultimele zile mai multe persoane condamnate de către instanță. Astfel, în 16 martie,, în localitatea Șelimbăr, a fost identificat și prins un localnic în vârstă de 56 de ani, pe numele căruia, Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În 17 martie, în municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un sibian în vârstă de 26 de ani, condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Pentru săvârșirea acelorași infracțiuni, constituirea unui grup organizat, respectiv efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, condamnat la o pedeapsă de 4 ani, 1 lună și 10 zile închisoare.

Față de un alt sibian în vârstă de 22 de ani, s-a pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Cei patru condamnați au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

comentarii
1 comentarii

Gordeynok
19.03.2018 21:09
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia