Tribuna
Bărbat mort, lovit de un TIR, apoi de o mașină, la Boița. Șoferului autotrenului, prins în scurt timp pe autostradă
Laura BUCIU
3746 vizualizari
Bărbat mort, lovit de un TIR, apoi de o mașină, la Boița. Șoferului autotrenului, prins în scurt timp pe autostradă
© Arhiva Tribuna

Un bărbat a murit, în timpul nopții de luni spre marți, după ce a fost lovit de un TIR, al cărui șofer l-a târât 400 de metri, apoi și-a continuat deplasarea. Șoferul unei mașini, care nu l-a observat,  l-a lovit din nou, însă acesta a oprit și a anunțat Poliția.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22,00, pe DN 7, în localitatea Boița.

„Șoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 de metri, și-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pietonul nu a fost încă identificat.

Datorită indiciilor oferite de șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22.40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea TIR-ului, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.






comentarii
2 comentarii

"Bărbat mort, lovit de tir."

Ziariști seraliști.
Un cititor
19.03.2019 09:21
Dacă era deja mort, nu-i bai.
B.Utoru
21.03.2019 07:25
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA