Tribuna
PNL
Bărbat decedat după o explozie a unui separator Romgaz
Vasile ANTIPA
1720 vizualizari
Bărbat decedat după o explozie a unui separator Romgaz

Un bărbat de 49 de ani și-a pierdut viața în urma unei explozii la o sondă a Romgaz Mediaș. Vineri dimineața, în jurul orei 9.30, s-a produs o explozie a separatorului subteran în localitatea Checheș, explozie care s-a soldat cu rănirea unui operator de extracţie, care efectua conform sarcinilor de serviciu, refularea apelor reziduale din separatorul subteran, către bazinul colector. Au fost alertate imediat echipajele de intervenţie, iar o ambulanţă a Spitalului Cristuru Secuiesc s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Bărbatul a fost transportat la spital, iar după primele investigaţii s-a constatat că este nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, fapt pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD Târgu Mureș pentru preluarea şi transportarea victimei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

"Victima se afla în stare de inconstienţă şi s-a încercat resuscitarea acesteia, fără a raspunde însa la stimuli. Din păcate, deşi au fost depuse toate eforturile de către personalul medical, acesta nu a mai putut fi salvat. Compania Romgaz este alături de familia îndurerată şi transmite în aceste momente de doliu, sincere condoleanţe", a informat Romgaz într-un comunicat de presă.

În perioada imediat următoare vor fi investigate cauzele care au dus la producerea incidentului şi să se facă o evaluare a pagubelor de natură materială provocate.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia