Tribuna
Baltur Sib SRL se prezintă
Baltur Sib SRL se prezintă

SC BALTUR SIB SRL este o companie cu capital integral privat, înființată în anul 1998, având un capital social de 1.300.000 LEI, în care lucrează un colectiv tânăr de 20 ingineri, tehnicieni și economiști bine pregătiți profesional.
BALTUR SIB este compania fanion a unui grup de firme cu același ownership, grup din care mai fac parte societățile EUROCONFORT si SIMSIB. In calitate de companie principală a grupului, BALTUR SIB îndeplinește rolul de antreprenor general, gestionând tot ce înseamnă: pregătirea ofertelor si adjudecarea proiectelor, activitățile de import si procurare a echipamentelor si materialelor, promovarea si identificarea potențialilor clienți si parteneri. EUROCONFORT este societatea noastră care deține personal de specialitate necesar activităților de montaj instalații, iar SIMSIB executa activitățile de elaborare a documentațiilor tehnice, studiilor de pre-fezabilitate si fezabilitate precum si a proiectelor tehnice si a detaliilor de execuție. 
 
Obiectul de activitate al grupului nostru este structurat pe operațiuni în domeniul termic, energetic și edilitar gospodăresc, astfel:
 
Elaborarea de studii de pre-fezabilitate și fezabilitate, proiecte tehnice pentru centrale și instalații termice;
 
Importul și comercializarea echipamentelor termice și HVAC, echipamente in cogenerare. 
Datorita furnizorilor stabili și puternici, suntem in măsură să asiguram la cele mai înalte standarde de calitate si la preturi mai mult decât competitive întreaga gama de echipamente. Importam din Italia cazane de apa calda, din otel sau fontă, cu doua sau trei drumuri de gaze arse, în condensație, precum și cazane de apa fierbinte si abur de joasă, medie și înalta presiune, acoperind toată plaja de puteri si presiuni.
Oferim cazane cu funcționare pe combustibil solid: lemne, peleți, cărbune, biomasa, dar și motoare termice si turbine de cogenerare.
Arzătoarele pe care le importam si care au constituit punctul de plecare al afacerii noastre sunt fabricate de către renumita firma italiana BALTUR SpA, care are o bogată experiență de peste 75 de ani în fabricarea arzătoarelor complet automatizate, cu NOX redus, cu funcționare pe gaze naturale, CLU, motorina, mixte si butan. Deoarece ne dorim un viitor verde, ținem foarte mult la cerințele LowNOX (emisii reduse de noxe), idee in care comercializăm si gama de arzătoare cu funcționare pe hidrogen. 
 
Lucrări de montaj și instalații in construcții, execuție centrale termice la cheie, instalații termice industriale si termoficare, instalații abur, HVAC, stații de
epurare și rețele de aducțiune și distribuție apa potabila, canalizare, gaze naturale, detecția si stingerea incendiilor.
Realizăm centrale termice la cheie, oferind toate echipamentele necesare, dar și lucrările de montaj și instalații termice, electrice și de automatizare, de gaze naturale, lucrări pe care le efectuăm cu specialiștii noștri din societățile grupului. Având peste 40 de angajați (instalatori, sudori autorizați în metal și polietilena, lăcătuși și ingineri) realizăm centrale termice “la cheie” sau orice alte lucrări de instalații, perfect funcționale si la cele mai înalte standarde de calitate. .
Urmare a seriozității noastre si a implementării celor mai eficiente sisteme de management, am obținut certificatele ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 și SA 8000. Deținem autorizații ISCIR pentru montaj, instalare, puneri în funcțiune, service și activitatea de reparații: PTA1-2010, PTC1-2010, PTC4-2010, PTC9-2010, PTC10-2010,PTC11-2010;
Întreagă gama de produse și lucrări oferite de BALTURSIB se găsește în conținutul site-ului www.baltursib.ro.
 
puneri în funcțiune și service în garanție și post garanție;
Dispunem de echipe de intervenție alcătuite din personal tehnic de specialitate autorizat și instruit anual la producătorii italieni ai căror reprezentanți și distribuitori suntem în Romania (Baltur SpA,  IVAR Industry).
Oferim din stoc piese de schimb și componente din depozitul propriu din Sibiu pentru întreagă gama de echipamente distribuite.
Efectuăm revizii tehnice periodice conform instrucțiunilor producătorilor pentru asigurarea unei durate corespunzătoare de funcționare în parametrii și în condiții de siguranță dar și reparații curente și reparații capitale pentru toate echipamentele termice pe care le comercializăm.
 
BALTUR SIB își structurează activitatea pe o permanentă adaptare a tehnologiei la solicitările beneficiarilor, un management competitiv și eficient, un excelent raport calitate/preț.
Punem accent deosebit pe dorință și capacitatea companiei de a oferi calitatea ca semn distinctiv, iar pregătirea profesionala a specialiștilor săi este o componenta esențială a firmei BALTUR SIB.
În prezent am intrat într-o noua etapa de dezvoltare a societății noastre. Astfel am construit o hala pentru producție în suprafață de 1200mp în care vom produce componente necesare realizării centralelor termice precum și elemente de ventilație. Am început dotarea halei cu utilajele necesare, poduri rulante, dorindu-ne ca în acest an să finalizăm acest proces și să demarăm producția efectivă.
Am construit și un sediu nou de birouri, cu o arhitectura moderna, cu spatii generoase și luminoase, asigurând specialiștilor noștri cele mai bune condiții de munca.
Tot în acest an dorim să devenim independenți energetic. Vom monta panouri fotovoltaice și solare, dar și pompe de căldură pentru a asigura încălzirea spatiilor de producție și de birouri.
Fiind într-o continua dezvoltare, dorim in permanenta sa ne lărgim echipa cu ingineri specialiști în domeniu, dar și muncitori calificați în meseriile de sudor, lăcătuș, electrician, instalator, oferindu-le condiții salariale foarte bune precum si facilitați.
Nu ezitați să ne contactați!
Director general
Stoichiță Simion
 
 


comentarii
4 comentarii

Unde aveti sediul nou. Din foto si reclama se pare ca aveti sediu nou .
vaduva eracle
21.03.2024 09:45
Noul sediu al Baltur Sib este in strada Viile Sibiului, nr 1.
Letia Victor
21.03.2024 10:33
Mult succes.
Nicolae Tarcea
22.03.2024 05:09
In sfarsit o prezentare de firma asa cum ar trebui facuta de catre fiecare firma din Sibiu.
Lipseste un singur lucru: adresa (dar asta nu e ceva nou in astfel de prezentari!)
Cititescu
22.03.2024 12:47
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA