Tribuna
Bâlea Lac. Meciul de fotbal pe gheaţă, amânat. Duckadam nu mai vine!
Dan FRÂNCU
1434 vizualizari
Bâlea Lac. Meciul de fotbal pe gheaţă, amânat. Duckadam nu mai vine!

Primul meci de fotbal programat vreodată pe gheaţa lacului Bâlea, la peste 2000 de metri altitudine, a fost amânat. Partida reprezenta etapa finală a competiţiei incluse în campania „Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam”, amânată şi ea. Organizatorii au decis amânarea evenimentului din cauză că fostul mare portar al echipei Steaua Bucureşti a anunţat imposibilitatea participării, invocând motive personale.

„Din păcate, dorim să informăm turiştii, colaboratorii, sponsorii şi pe toţi cei interesaţi, că evenimentul „Bergenbier - Gala Fobalului Românesc cu Helmuth Duckadam” (programat pentru perioada 21 – 23 martie), a fost amânat pentru o dată ce va fi comunicată ulterior. 
În cadrul acestei acţiuni era programat un mini turneu de fotbal, a cărui fază preliminară au fost programate a se desfăşura la Avrig, finala urmând să se joace la Bâlea Lac, pe gheaţa lacului, cu arbitrajului „eroului de la Sevillia”, Helmuth Duckadam, component al echipei Steaua Bucureşti ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.
Amânarea acestui eveniment este determinată de imposibilitatea de implicare a fostului mare portar, Helmuth Duckadam, unuia dintre oamenii ce aveau un rol deosebit de important în organizarea şi desfăşurarea galei, care acum este nevoit să facă faţă unor probleme personale serioase. 
„Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam” putea fi organizată, cu unele schimbări, şi în aceste condiţii dar, din respect pentru echipele ce s-au înscris în competiţie, pentru turişti şi toţi colaboratorii noştri, am considerat că mai bine amânăm acest eveniment, decât să-l continuăm fără a beneficia de prezenţa unuia dintre pionii principali.
Ne exprimăm speranţa că toate problemele vor fi rezolvate, îi asigurăm pe toţi de bunele noastre intenţii şi ne arătăm disponibilitatea şi hotărârea pentru reprogramarea campaniei”, anunţă echipa Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac”, prin intermediul unui comunicat de presă.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia