FITS 2024
Tribuna
Azi şi mâine se opreşte gazul

E. ON Gaz Distribuţie a finalizat modernizarea a două tronsoane din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Sibiu. Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, va fi întrerupt temporar serviciul de distribuţie a gazelor naturale azi, pe 8 străzi şi vineri, pe alte 8 străzi din municipiul Sibiu.
E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările pe străzile Treboniu Laurean, respectiv 9 Mai din municipiul Sibiu. Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie de pe strada Treboniu Laurean, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi întrerupt în cursul zilei de azi, începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Ana Ipătescu, Iuliu Maniu, Treboniu Laurian, Şerpuită, Lamark, Albinelor, Muncii şi Prometeu.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru străzile mai sus menţionate se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 19.00.
Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie de pe strada 9 Mai, serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi întrerupt în cursul zilei de vineri, 3 aprilie, începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: 9 Mai, Piaţa Aurarilor, Târgului, Argintarilor, Felinarului, Liviu Rebreanu, Hurmuzache şi Brutarilor.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru străzile mai sus menţionate se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 20.00.
E.ON Gaz Distribuţie solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
0265.200928 sau 0800.800928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă).
comentarii
1 comentarii

In sfirsit se opreste gazul
Ovidiu
02.04.2009 18:22
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica