Tribuna
Jidvei
Avrig: Se pot plăti impozitele şi taxele locale
Dan FRÂNCU
1450 vizualizari
Avrig: Se pot plăti impozitele şi taxele locale

La Avrig, procedura de colectare a impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2020 a început de câteva zile.

Primarul Avrigului, Adrian Dumitru David, ne-a informat că se mai fac anumite ajustări la programul informatic de colectare a obligaţiilor fiscale către oraş, dar activitatea se desfăşoară în condiţii normale, astfel că doritorii se pot prezenta la casierie pentru achitarea acestora. Eventualele corecturi vor fi comunicate ulterior fiecărui contribuabil.

Faţă de anul 2019, nu au intervenit modificări semnificative în ceea ce priveşte obligaţiile de plată, acestea fiind indexate cu 4,6% (rata oficială a inflaţiei înregistrată în anul fiscal 2018). În conformitate cu prevederile legale şi a Hotărârii Consiliului Local de aprobare a impozitelor şi taxelor locale pe anul 2019, bonificaţia acordată persoanelor fizice şi juridice ce îşi achită integral impozitul pe clădiri, terenuri şi autovehicule, până la data de 31 martie, este de 10% din suma totală datorată.

La casieria ce funcţionează la parterul Primăriei Avrig, cetăţenii oraşului şi reprezentanţii persoanelor juridice îşi pot achita obligaţiile către bugetul local şi cu ajutorul cardului bancar. De asemenea, cei ce doresc să evite aglomeraţia de la casierie, pot achita impozitele şi taxele locale şi prin intermediul www.ghiseul.ro, după ce s-au înrolat în această aplicaţie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia