Tribuna
Avrig. Elevii au participat în număr mare la curăţenia generală!
Dan FRÂNCU
2710 vizualizari
Avrig. Elevii au participat în număr mare la curăţenia generală!

Şi la Avrig, “Ziua Naţională de Curăţenie” (acţiune în cadrul proiectului “Let`s Do It, Romania!”) a reuşit să determine o mobilizare destul de bună a societăţii. În afara reprezentanţilor mai multor societăţi comerciale din zonă, a lucrătorilor serviciului de administrare a domeniului public din cadrul Primăriei Avrig şi a voluntarilor de la câteva asociaţii neguvernamentale, cele trei instituţii de învăţământ cu personalitate juridică din oraş au fost reprezentate de un număr impresionant de participanţi la acţiunea de sâmbătă.

De la cei mai mici elevi până la liceeni, reprezentanţii Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr “ Avrig, Şcolii Gimnaziale Avrig şi Liceului Tehnologic Mîrşa au avut alocate diverse sectoare din teritoriul administrativ  al oraşului, pe care le-au “periat” cât s-au priceput de bine în misiunea lor de a le elibera de gunoaiele aruncate de oamenii fără respect de sine, pentru natură şi pentru viitor. Dotaţi cu mănuşi speciale şi saci menajeri, elevii, coordonaţi de cadre didactice, au participat cu entuziasm la “Let`s Do It, Romania!” şi au reuşit să adune o cantitate destul de mare de deşeuri. (Unii dintre elevi au participat la acţiune alături de părinţi.)

La finalul campaniei, sacii colectaţi au fost preluaţi şi transportaţi către depozitul special destinat deşeurilor.

Sectoarele alocate elevilor de la trei instituţii de învăţământ au cuprins marginile drumurilor ce leagă localităţile oraşului, ieşirile din localităţi, parcurile sau locurile de joacă, o parte a malurilor apelor curgătoare din oraş, vecinătatea şi curţile şcolilor etc.

Implicarea elevilor avrigeni în activitatea “Ziua Naţională de Curăţenie” a fost precedată de o campanie de informare, desfăşurată în toate şcolile. De asemenea, părinţii au dat declaraţii prin care şi-au dat acordul pentru participarea copiilor la acţiune.

 


comentarii
1 comentarii

Bravo voua! Un exemplu de urmat! Bravo!!!
...un cisnadian
17.09.2018 10:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Transportul Public Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Tursib S.A
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA