Tribuna
AFF
Avertizare Ro-Alert privind prezența unui urs în stațiunea Păltiniș
Avertizare Ro-Alert privind prezența unui urs în stațiunea Păltiniș

A fost emisă o avertizare RO-Alert duminică dimineața privind prezența unui urs în zona taberei de la Șanta, din Păltiniș. Sibienii și turiștii sunt sfătuiți sp evite zona.

„Atenţie! A fost semnalată prezenţa unui urs pe raza staţiunii Păltiniş, zona taberei Şanta. Evitaţi zona, în caz de pericol apelaţi 112”, este mesajul primit prin Ro-Alert.

Alerta a venit prin 112 și apelul a fost redirecționat către jandarmi.

„Astăzi, în jurul orei 09.00, printr-un apel 112, un cetățean a sesizat faptul că la ora 03.00 un urs și-a făcut apariția în zona Șanta, Păltiniș. Jandarmii montani patrulează în zona respectivă. Vom reveni cu detalii când vom avea informații reale și concrete”, a spus Florina Picioiu, purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu.

Ultima atenționare privind prezența unui urs în zona populată a venit în urmă cu două luni, în 29 iunie, când autoritățile au fost puse pe jar, în urma unui apel la 112 care anunța că este un urs în Parcul Sub Arini. 

După câteva zile în care au căutat animalul, acesta nu a fost găsit și s-a concluzionat că, cel mai probabil, s-a întors în pădure.

 

comentarii
2 comentarii

Oare ce fel de animale se asteapta sa se vada in padurile din Romania?
Altfel spus ce te astepti sa vezi intr o padure?
E chiar asa de alertat in oras intreg pt ca s a semnalat un urs in padure? Unde vreti sa stea un urs?
Leopardul
02.09.2019 14:49
Bai, nici in padure nu-i dati pace ursului?? Daca sa-r da o lege -- sa va soata din case - motivul ??pericol social si sa va trimita in paduri -- place la voi??-- Artcol de tot ---rasul -- ca ursul , sa mutat in palatul -cotroceni
mike
02.09.2019 19:08
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA