Tribuna
PNL
Avarie la conducta de aducţiune. Răşinărenii rămân fără apă până mâine
Avarie la conducta de aducţiune. Răşinărenii rămân fără apă până mâine
Arhivă

O avarie produsă la conducta de aducțiune din Răşinari a dus la întreruperea apei   în această dimineață în localitate.
"În momentul de față echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, astfel încât se estimează că reluarea furnizării va fi posibilă pentru consumatorii din zona joasă a localității, începând cu această după-amiază", transmite Apă Canal.
După reumplerea rezervoarelor de înmagazinare și punerea sub presiune a întregii infrastructuri de distribuție a apei, în dimineata zilei de vineri 16.02.2018, toți consumatorii vor putea beneficia de apă potabilă la parametrii normali.
‘’Apă Canal,, va pune la dispoziția populației o cisternă cu apă menajeră pe strada Octavian Goga (la intersecția cu strada Andrei Șaguna, vis-a-vis de primărie). Aceasta va staționa în zonă - joi, 15.02.2018 până la orele 20:00, iar maine, 16.02.2018, până la orele 11:00.
SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202, se arată într-un comunicat.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia