Tribuna
Autostrada Sibiu – Pitești, faza cu gândacul. Nu este vorba despre viteza de construire, ci de motivul pentru care UE nu mai dă bani
Autostrada Sibiu – Pitești, faza cu gândacul. Nu este vorba despre viteza de construire, ci de motivul pentru care UE nu mai dă bani

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a publicat duminică scrisoarea Comisiei Europene în care României i se cer informații suplimentare despre autostrada Sibiu-Pitești, cel mai important proiect de infrastructura al României la în prezent și pentru care autoritățile române cer fonduri UE.

În scrisoare se face referire la o specie de gândac care va fi serios afectată de construcția autostrăzii și pentru care România nu a venit cu soluții care să mulțumească CE. „În absența unui răspuns, Comisia ar putea adopta o decizie privind respingerea finanțării”, se arată în scrisoare.

„Observ că Guvernul incompetent mimează transparența și profesionalismul! Dacă erau sinceri și transparenți, întreb și eu pentru românii care își doresc această autostradă, de ce nu fac publică această notificare transmisă de Comisia Europenă? Să vedem și noi ce conține scrisoarea! Nu este nicio problemă. O VOI ARĂTA EU, ROMÂNILOR!!! Acolo se precizează clar că nu vom primi niciun ban, până când nu se răspunde la clarificările cerute de CE. Până la primirea răspunsurilor, finanțarea este suspendată! În această notificare se face vorbire de lucruri halucinante!!! Este vorba de o specie de gândac și unele chestiuni birocratice lipsite de consistență.
Repet SIBIU-PITEȘTI are Acord de Mediu care tratează inclusiv problema acestui gândac!!!! O să le explic eu PNL-iștilor câteva lucruri despre Autostrada Sibiu-Pitești. Acordul de Mediu este obținut din anul 2018. Acesta a fost lecturat de consultantul UE JASPERS, imediat după obținere și nu au fost observații. În baza acestui Acord de Mediu s-au lansat 3 procedurii de achiziție publică și nu au existat observații de la Consultantul UE JASPERS sau de la Comisie. Acum, după 12-13 luni de la obținerea Acordului de Mediu și după schimbarea ministrului transporturilor (inclusiv a culorii politice a guvernului) Comisia Europeana trece peste avizul favorabil al Consultantului său Jaspers si notifică România că suspendă cererea de finanțare în baza unor observații pe Acordul de Mediu - cam ciudat aș spune!!! Asta văd că nu e nicio problemă pentru Guvernul iresponsabil Orban, pentru că acesta face doar ședințe foto, pentru “Book-ul” propriu, la Bruxelles. Nu vreau să cred că ați „omorât” Autostrada Marii Unirii și veți lasă să se irosească și Autostrada Sibiu - Pitești! Repet: nu deveniți vânzători de țară pentru că nici toată armata de postaci pe care o aveți și care a indus în eroare o țară-ntreagă, cu minciunile pe care le trâmbițati, nu vă mai salvează de ura românilor!”, scrie Răzvan Cuc.

comentarii
7 comentarii

Cel mai important proiect de infrastructură? Pentru cine? Faza cu gândacul gri este un mod elegant în care ni se spune "sunteți păduchii Europei". Pa autostradă prioritaire!
13.01.2020 08:28
Sa te vad Iohanis acum cat de patriot esti si cum te iei tu de guler cu cacatii europei pentru tara ta.
Daca nu faci asta si tu si prostalaii tai din guvern, sunteti niste mari tradatori de tara!
Sa te vad acum Iohains!
13.01.2020 08:55
De muste si musculite nu zic nimic? Va dati seama cate vor disparea zdrobite de parbrizele masinilor de pe autosdrada???
Nicu
13.01.2020 09:34
"Faza cu gandacul" au inebunit oamenii, sunteti normali la cap ???
Ce au gandacii cu autostrada ???
Va rog consultati-va , la doctor nu intre voi.
13.01.2020 13:32
Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp. 447440557868. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.
torpey clare
13.01.2020 15:01
la torpedoul clar-- Ma ---sau --tu --sa-ti spun una si buna Nimeni nu-i mai MARE SI PUTERNIC decat DUMNEZEU -- Minuni? doar EL -- Satana vine sa insele sa distruga si sa omoare - 2- este o rubrica de -ANUNTURI- foloseste si nu mai arunca cu rahatul satanei pe ziarul Tribuna-- ma mir ca nu ti-a sters commentul tampit -- Alo Biserica ortodoxa -- nu spui nimic?? Culmea ce vrea sa spuna artcolul darvine vraciul si demonteaza tema rahat- cu ochi
eu
13.01.2020 21:14
Asteptam cu interes urmatorul refuz de finantare al Comisiei Europene pe motiv ca nu protejam musca de balegar sau viermii din cadavre. Cinste vigilentilor ecologisti si "Comisiei" datatoare de bani!
Cititescu
14.01.2020 15:23
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia