Continental
Tribuna
Autocarul Anului 2020 a fost ales la Sibiu, gazda evenimentului fiind Atlassib
Laura BUCIU
2591 vizualizari
Autocarul Anului 2020 a fost ales la Sibiu, gazda evenimentului fiind Atlassib
© Răzvan NEGRU

Cinci autocare vârf de gamă au fost testate timp de cinci zile, iar reprezentanții companiilor producătoare au spus tot ceea ce se putea spune despre beneficiile fiecăruia dintre ele. Fiecare dintre autocare au fost supuse unor probe de siguranță pe drumurile publice, totul sub ochiul atent al Juriului Internațional, format din jurnaliști din 19 țări. La Sibiu s-a ales, vineri, Autocarul Anului 2020 în Europa, iar gazdă a fost compania sibiană Atlassib SRL, aleasă de organizatori datorită experienței de peste 25 de ani în transportul internațional de persoane. Dezbaterile au fost găzduite în spațiile generoase ale Hotelului Ramada.

Deși toți au așteptat cu sufletul la gură să afle care este cel mai bun autocar al anului 2020, Juriul care l-a desemnat va ține secretul până în 23 octombrie, când va fi înmânat trofeul „Coach of the Year 2020”, din cadrul evenimentului Busworld Europa (Bruxelles). Evenimentul va avea loc în perioada 18-23 octombrie 2019.

 

Competiție acerbă: cele mai bune autocare au fost prezentate

 

Competiția desfășurată a fost una acerbă. Cele cinci autocare, vârf de gamă au fost produse de Iveco Crossway CNG, MAN Lion´s Coach, Setra S 531 DT, VDL Futura și Volvo 9900.

Autocarele supuse probelor au fost expuse în parcări de la Atlassib și Ramada, dar și în Piața Mare, unde au fost admirate și fotografiate de jurnaliștii care au făcut parte din juriu, dar și de sibieni și turiști.

Pe diferite trasee, unul dintre ele până la Bran și înapoi, au fost testate sistemele de frânare și accelerare, iar după probele practice reprezentanții firmelor producătoare au răspuns întrebărilor jurnaliștilor din juriu, dar și ale celorlalți participanți.

„Ne bucurăm foarte mult că am reușit să ducem la bun sfârșit acest eveniment atât de important. Juriul a ales la Sibiu autocarul anului 2020, care va fi înmânat la Bruxelles în luna octombrie. Decizia a fost luată vineri după dezbateri care au durat mai multe ore, în urma probelor la care au fost supuse autocarele încă de la începutul săptămânii. Noi ne bucurăm că am putut fi parte din acest eveniment, datorită experienței pe care o avem, de peste 25 de ani, în domeniul transportului internațional de persoane”, a spus Florin Mușan, directorul general al Atlassib SRL.

 

De ce a fost ales Atlassib pentru acest eveniment

 

Întreg sprijinul logistic pentru prima parte a competiției a fost acordat de compania sibiană Atlassib. Organizatorii competiției au considerat că este foarte potrivită desfășurarea competiției la Sibiu, având în vedere că aici, în anul 1993, se puneau bazele celui mai mare transportator internațional de călători terestru din România – Atlassib. 
Atlassib este, de altfel, o companie cu renume și experiență dovedite pe parcursul celor 25 de ani de existență, în domeniul transportului de călători și al serviciilor de coletărie.
Atlassib își desfășoară activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în toată Europa și a unei flote care depășește 1.000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
3 comentarii

Ofertă nemaipomenită
Căutăm colaboratori foarte SERIOȘI pentru un proiect de top MONDIAL.
Activitatea se desfășoară în timpul liber de acasă din fața
calculatorului. Pentru a aplica trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
- minim 18 ani
- cunoștințe minime în utilizarea calculatorului (word, pdf, navigare pe
internet, gestionare de email-uri)
- maxim 2 ore de timp liber în fiecare zi

Pentru mai multe detalii contactați-mă la adresa de e-mail:
andreipetraru08@gmail.com cu mesajul „DETALII”.
Andy
16.09.2019 11:24
As recomanda celor de la Atlasib sa faca un curs de PowerPoint. #numazic :-)
PowerPoint Police
16.09.2019 14:27
se face selectia la sibiu si se comunica rezultatul cu 5 saptamani mai incolo intro locatie mai importanta decat sibiul hahahaha va faceti de cacao
ce mai stire
17.09.2019 08:57
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia