Tribuna
Auchan Sibiu susține, pentru al treilea an, Maratonul Internațional din 26 mai
Auchan Sibiu susține, pentru al treilea an, Maratonul Internațional din 26 mai
© Arhiva TRIBUNA
Sâmbătă, 26 mai, Sibiul se pune în mișcare, la Maratonul Internațional. Este al treilea an când evenimentul este susținut de Auchan Sibiu.


"Ne bucurăm să anunțăm că este al treilea an în care Auchan este partener al Maratonului Internațional, anul acesta fiind însă special pentru că susținem cursele copiilor. Este un demers pe care ni-l asumăm din dorința de a încuraja copiii de toate vârstele să practice sport și să se implice în evenimente cu teme sportive", spune Constantin Buznea, directorul Auchan Sibiu.
Acțiunea nu este singulară pentru Auchan Retail România, care desfășoară numeroase acțiuni de responsabilitate socială. De pildă, Auchan a desfășurat anul trecut cea mai mare campanie de plantare privată, cu 100.000 de copaci plantați, iar la începutul acestui an a lansat filmul - eveniment "România neîmblânzită", care reprezintă o invitație la cunoaștere și responsabilitate față de natură.
"În mod particular, Auchan Sibiu se poate mândri cu o lungă tradiție de susținere a proiectelor de viață sănătoasă, cum ar fi: cursuri de nutriție în licee, amenajarea unei săli de sport pentru elevi, parteneriat cu echipa de baschet, campionate sportive și altele. Deviza noastră este 'Milităm pentru bun, sănătos și local', iar Maratonul Internațional reprezintă o bună ocazie de a ne pune în practică misiunea", mai spune Constantin Buznea, directorul Auchan Sibiu. (A. M.)

 

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA