Tribuna
Au venit sentințele în cazul omorului de la Mediaș
Vasile ANTIPA
7852 vizualizari
Au venit sentințele în cazul omorului de la Mediaș

Magistrații Tribunalului Sibiu au decis pedepsele în cazul celor 3 bărbați implicați în omorul de la începutul anului lângă un club din municipiul Mediaș. Marius Rusu din Bucerdea Grânoasă a fost trimis în judecată pentru omor calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase și condamnat la 12 ani şi 4 luni, la care a fost adăugat un rest rămas de executat dintr-o pedeapsă anterioară, acesta urmând să execute 14 ani, 5 luni şi 16 zile de închisoare.

Paul Anghel din Teiuș a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Otvos Ovidiu Ioan din Sibiu a fost condamnat la 4 ani și două luni de închisoare tot pentru omor.

Vă reamintim faptul că un bărbat de 25 de ani din Ploiești, domiciliat fără forme legale în Biertan, a fost omorât în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2019 pe strada Stadionului din Mediaș. Conflictul, pornit în urma unor neînțelegeri mai vechi, a pornit între două grupuri de tineri într-un club din Mediaș.

Aceștia au ieșit din club, iar scandalul a continuat pe Strada Stadionului din oraș. La un moment dat, victima s-a împiedicat și a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba domiciliat fără forme legale în Mediaș, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Alături de agresor au mai fost implicați alți doi bărbați. Doi au fost acuzați de omor iar cel de-al treilea de loviri și alte violențe. 

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, unde medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes. Agresorul are 30 de ani și a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat cu puțin timp înainte de comiterea crimei în baza recursului compensatoriu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia