Tribuna
Au încurcat paharul cu volanul și au rămas fără permis. Un rășinărean conducea microbuzul, deși era beat și nu avea permis
Au încurcat paharul cu volanul și au rămas fără permis. Un rășinărean conducea  microbuzul, deși era beat și nu avea permis
© facebook.com/politiasibiu

Mai mulți șoferi au rămas, în weekend, fără permis, după ce au fost prinși circulând băuți. În perioada 12 – 14 iulie, polițiștii rutieri au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației, au reținut 28 de permise de conducere, au retras 26 de certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost aplicate peste 450 de sancțiuni contravenționale în valoare de 129.000 de lei.

În timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului, polițiștii medieșeni au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care conducea un autoturism. Rezultatul testării a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică dimineața, în jurul orei 6.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un localnic în vârstă de 24 de ani. Testat alcoolscopic, șoferul a prezentat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, în jurul orei 17.45, pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos, un brașovean în vârstă de 28 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism în timp ce conducea sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei șoferi au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Pe numele fiecăruia a fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Un alt șofer a prins în timpul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, în localitatea Cristian. Polițiștii au oprit pentru control un microbuz condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Rășinari. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere și are o concentrație de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia