Tribuna
Au început înscrierile pentru clasele sportive de la Liceul Tehnologic Cisnădie
Au început înscrierile pentru clasele sportive de la Liceul Tehnologic Cisnădie

Liceul Tehnologic Cisnădie oferă o șansă elevilor cu aptitudini sportive să parcurgă un program sportiv integrat, încă din clasa pregătitoare care va funcționa cu program sportiv integrat, începând cu clasa a I- a  și până la absolvirea liceului. Este singura școală din județul Sibiu care a inclus în oferta educațională clasa pregătitoare, ce va funcționa cu program sportiv integrat începând cu clasa a I-a și clasa a V- a cu program sportiv integrat. Pentru  clasa a IX-a oferta unității școlare vine cu o noutate, existând două grupe - HANDBAL și FOTBAL - cu 11 locuri pentru fiecare disciplină sportivă. 

Părinții care intenționează să înscrie copiii la Liceul Tehnologic Cisnădie  trebuie să știe că aceștia beneficiază de transport gratuit spre Cisnădie, de un program „Școală după școală” și de un corp profesoral calificat și dedicat. Pregătirea sportivă suplimentară va fi desfășurată în perimetrul școlii, dar și în baza sportivă a orașului pusă la dispoziție de autoritățile locale. Academia de fotbal „Măgura Cisnădie” și Clubul de handbal „Măgura Cisnădie” îi așteaptă pe cei mici pentru a deveni sportivi în echipele de juniori, iar apoi în loturile performante. 

Pentru clasa  pregătitoare care va funcționa cu program sportiv integrat în clasa a I-a perioadele de înscriere sunt : 11 aprilie – 10 mai și 31 mai - 7 iunie. La sfârșitul clasei pregătitoare, elevii vor susține probe de aptitudini pentru a promova în clasa a I-a. Pentru clasa a V-a perioada de înscriere este între 28 iunie - 9 iulie, dar în acest caz accesul în clasă este condiționat de promovarea probelor de aptitudini. Pentru clasa a IX-a unde elevii se vor pregăti pentru a obține atestatul de INSTRUCTOR SPORTIV părinții sunt sfătuiți să urmărească BROȘURA ADMITERE la liceu 2022-2023 și să acceseze codul școlii. Și la acest nivel se vor organiza probe de aptitudini în perioada  16-17 mai. Probele vor fi susținute la sediul școlii din strada Tîrgului nr.14.  

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA