Tribuna
Atlassib renunţă la cursele spre România din regiunile afectate de coronavirus! Îmbarcările din zonele Lombardia şi Veneto, evitate de la 1 martie
Rareș BIŢU
1155 vizualizari
Atlassib renunţă la cursele spre România din regiunile afectate de coronavirus! Îmbarcările din zonele Lombardia şi Veneto, evitate de la 1 martie
© facebook Atlassib

Reprezentanţii companiei de transport Atlassib&Atlantic Travels International au anunţat, astăzi, printr-o postare pe pagina de facebook că suspendă, de la 1 martie, pentru două săptămâni, cursele cu îmbarcare din zonele din Italia afectate de coronavirus. E vorba de cursele care aveau opriri în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) şi Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo). Pasagerii care au biletele cumpărate deja îşi pot reprograma plecarea. 

Reprezentanţii companiei spun că au luat această decizie pentru a-şi proteja, pe cât posibil, pasagerii, în contextul evoluţiei epidemiei de coronavirus. 

  • "În contextul evoluției epidemiei de coronavirus, ne menținem poziția de a garanta, pe cât posibil, siguranța pasagerilor noștri. Astfel, la indicațiile instituțiilor abilitate, am decis, în ce privește cursele spre România, ca începând cu 01.03.2020, să sistăm complet cursele cu oprire în regiunile Lombardia (Milano, Bergamo, Brescia, Cremona) și Veneto (Verona, Vicenza Padova, Rovigo) pentru o perioadă de 2 săptămâni. Am optat pentru devierea traseelor, astfel încât toate autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL nu vor opera ÎMBARCĂRI din zonele Lombardia și Veneto, acestea fiind evitate complet. Pasagerilor care au cumpărat deja bilete cu plecare din zonele afectate de epidemie, li se garantează reprogramarea plecărilor, pentru date ulterioare", au transmis reprezentanţii companiei.

 

Ce se întâmplă cu cursele din zonele neafectate de răspândirea virusului chinezesc

  • "Celelalte curse operate de către ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL pe teritoriul Italiei se vor desfășura normal. De asemenea, cursele cu plecare din România, cu debarcare de pasageri în Milano, Bergamo, Brescia, Cremonă, Verona, Vicenza Padova, și Rovigo, se vor desfășura normal, până la noi indicații ale autorităților.
  • În continuare, menținem măsurile de prevenire a contaminării cu virusul COVID-A9. În pregătire pentru fiecare cursă, autocarele ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNAȚIONAL vor fi curățate și dezinfectate cu soluții speciale, iar șoferii vor purta mască de protecție, care va fi schimbată la fiecare 3 ore. De asemenea, fiecare șofer are obligația realizării igienei adecvate a mâinilor, prin dezinfectarea cu soluții pe bază de alcool, cât mai frecvent posibil.
  • Le reamintim călătorilor noștri că igiena personală este vitală în prevenirea dobândirii și a răspândirii virusului! De aceea recomandăm respectarea măsurilor indicate de către specialiști : spălarea frecventă a mâinilor, sau dezinfectarea acestora cu soluții pe bază de alcool, evitarea atingerii cu mâinile nespălate a ochilor, nasului și a gurii, tușitul în pliul cotului, aruncarea batistelor la gunoi urmată de o nouă dezinfectare a mâinilor. Masca de față poate juca și ea un rol în prevenirea infecției", a precizat sursa citată. 

Informații suplimentare puteţi obţine la orice agenție ATLASSIB&ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONAL sau apelând Call Center România 0748111111 / Call Center Italia +39 3298368875.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia