Continental
Tribuna
Atlassib, gazdă generoasă pentru specialiștii care vor desemna Autocarul Anului 2020 în Europa
Laura BUCIU
1637 vizualizari
Atlassib, gazdă generoasă pentru specialiștii care vor desemna Autocarul Anului 2020 în Europa

Joi este a patra zi în care cele mai bune cinci autocare sunt supuse unor teste la finalul cărora, vineri, se va desemna „Autocarul anului 2020 în Europa”. Gazda evenimentului este Atlassib, firma fiind aleasă datorită renumelui pe care îl are în Europa. De 25 de ani, Atlassib duce cei mai mulți pasageri în țări europene, firma fiind desemnată „cel mai mare transportator de persoane din Europa”.
Anul acesta, Atlassib găzduiește „Bus & Coach of the Year”. Titlul va fi oferit de către membrii Juriului Internațional de Presă, în urma unor teste riguroase, care vor avea loc la Sibiu. 

„Miza este mare, deoarece câștigătorul mult râvnitului trofeu va primi titulatura de Autocar al Anului 2020”, spun reprezentanții organizatorului. 
Reprezentanții Juriului Internațional și ceilalți participanți la evenimentul de amploare organizat de Atlassib sunt găzduiți în spațiile generoase și primitoare ale cunoscutului hotel Ramada, din Sibiu.

  • „Este pentru a doua oară când evenimentul se desfășoară în România, de această dată la Sibiu. Atlassib a fost compania aleasă pentru că are experință de peste 25 de ani în domeniul transportului de persoane. Este o companie care reînnoiește frecvent flota de autovehicule. Și pentru noi este benefică această prezentare, deoarece ne ajută la cunoașterea mărcilor importante de mijloace de transport persoane. Ne îngrijim mereu de confortul și siguranța pasagerilor companiei Atlassib, suntem într-o continuă îmbunătățire a condițiilor de transport și tot timpul încercăm să avem mijloace de transport dotate la cele mai înalte standarde existente”, a spus Florin Mușan, directorul general al Atlassib SRL.


Competiție acerbă

Competiția este una acerbă, mai ales că juriul are la dispoziție cinci autocare. Este vorba de Iveco Crossway CNG, MAN Lion´s Coach, Setra S 531 DT, VDL Futura și Volvo 9900. Aceste modele reprezintă vârfuri de gamă pe segmentele de transport de persoane cărora li se adresează. 
Câștigătorul va fi desemnat mâine, 13 septembrie, însă numele acestuia va fi ținut secret până la înmânarea trofeului „Coach of the Year 2020”, din cadrul evenimentului Busworld Europa (Bruxelles), organizat în perioada 18-23 octombrie 2019. 

Performanța accelerării și parametrii de frânare, cei mai importanți

Juriul Internațional care va desemna Autocarul Anului 2020 supune fiecare din cele cinci autocare la teste importante. Probele desfășurate începând de luni, la Sibiu, urmăresc  performanțele din punct de vedere al accelerării de pe loc și parametrii de frânare, urmând ca probele practice să se desfășoare pe un traseu bine definit în jurul Sibiului și un drum până la Bran, unde, membrii juriului vor avea posibilitatea să viziteze și Castelul Contelui Dracula.


De ce a fost aleasă firma Atlassib pentru acest eveniment de o importanță deosebită

Întreg sprijinul logistic pentru prima parte a competiției a fost acordat de compania sibiană Atlassib. Organizatorii competiției au considerat că este foarte potrivită desfășurarea competiției la Sibiu, având în vedere că aici, în anul 1993, se puneau bazele celui mai mare transportator internațional de călători terestru din România – Atlassib. 
Atlassib este, de altfel, o companie cu renume și experiență dovedite pe parcursul celor 25 de ani de existență, în domeniul transportului de călători și al serviciilor de coletărie.
Atlassib își desfășoară activitatea prin intermediul a peste 200 de agenții deschise în toată Europa și a unei flote care depășește 1.000 de autobuze și autocare, echipate la cele mai înalte standarde de siguranță și confort.

Anual, cu Atlassib se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franța, Belgia și Olanda.  Biletele pot fi achiziționate online sau direct din agenții, printre avantajele călătoriei cu Atlassib numărându-se limita de bagaje generoasă, de până la 50 de kilograme, accesul gratuit la WI-FI în toate autocarele, transferurile fără costuri suplimentare. Iar prin Departamentul „CURSE SPECIALE”, compania oferă spre închiriere, autocare moderne pentru transport, spre orice destinație din lume. 

FOTO: RĂZVAN NEGRU

 
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia