Tribuna
Atlassib &Atlantic Travels Internaţional a pregătit clienţilor săi oferte speciale de nerefuzat!
Atlassib &Atlantic Travels Internaţional a pregătit clienţilor săi oferte speciale de nerefuzat!
Avand peste 25 de ani de activitate şi milioane de clienţi mulţumiţi de serviciile impecabile de transport persoane şi coletărie, cu ajutorul serviciilor oferite de către Atlassib&Atlantic Travels International, se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franţa, Belgia sau Olanda, iar călătorii beneficiază de asistenţă non-stop şi bilete care pot fi achiziţionate atât online, cât şi direct din agenţiile din întreaga ţară. Ca un simbol de apreciere pentru călătorii săi, Atlassib&Atlantic Travels International a lansat trei oferte speciale, la cele mai mici preţuri de pe piaţă!

Pentru că oraşul de unde a pornit totul acum mai bine de 25 de ani, nu putea fi omis, până în 20 noiembrie, orice bilet dus cu plecare din Sibiu costă doar 50 euro! Astfel,călătorii care achiziţionează un bilet dus din Sibiu, către orice destinaţie internaţională operată de către compania Atlassib-Atlantic Travels International, beneficiază de un preţ şoc de doar 50 EUR, la cel mai mic cost comparat cu oferta celorlalţi transportatori din Sibiu. Oferta este valabilă atât în agenţii, cât şi online, şi completează oferta de beneficii pusă la dispoziţie călătorilor: o masă caldă, oferită gratuit într-unul din restaurantele de pe traseu, acces gratuit la reţeaua de internet Wi-Fi în toate autocarele, limită generoasă a bagajelor pasagerilor, care poate ajunge până la 50 kg şi asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare.
A doua ofertă propune preţuri senzaţionale atât pentru biletele DUS, cât şi pentru biletele DUS-ÎNTORS. Până în 20 noiembrie, puteţi profita de super preţurile 69 EUR/dus sau 140 EUR dus-întors, pentru oricare dintre plecările din: Botoşani, Dorohoi, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Suceava, Cluj, Bistriţa, Dej, Oradea, Sighet, Baia Mare şi Zalău. Puteţi alege ca destinaţie oricare dintre cele 6 ţări în care Atlassib oferă servicii de transport, iar oferta este valabilă atât în agenţii, cât şi online.
Poate cea mai senzaţională dintre oferte este super promoţia prin care primul bilet al fiecărei zile costă doar 40 lei! Oferta este valabilă doar în agenţiile Atlassib-Atlantic Travels International selecţionate, acestea fiind anunţate în fiecare zi, pe pagina de Facebook . Iar primul cumpărător al unui bilet dus, din agentia anunţată, va beneficia de un super preţ de numai 40 lei/bilet dus către orice destinaţie pusă la dispoziţie de Atlassib – Atlantic Travels International.

  • "De peste 25 de ani, funcţionăm ca o adevărată poartă deschisă către Europa, prin cursele directe pe care le punem la dispoziţie pasagerilor noştri. şi pentru că dorim să ne menţinem competitivi, venim mereu în întâmpinarea clienţilor cu oferte avantajoase. De aceea am hotărât lansarea concomitentă a 3 noi oferte", spune Florin Muşan, Director General Atlassib-Atlantic Travels International

Nu puteţi rata ofertele speciale pregătite de către Atlassib-Atlantic Travels International! Pe lângă preţurile mici, aveţi şi garanţia unei călătorii la cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort, indiferent de destinaţia aleasă!

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia