Tribuna
Atenție șoferi: circulație închisă timp de trei zile pe podul peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia
Atenție șoferi: circulație închisă timp de trei zile pe podul peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia

„Din data de 1 mai constructorul Geiger Transilvania va începe lucrările efective de modernizare și extindere a podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia.  Lucrările vor fi executate pe etape, presupunând închideri parțiale sau totale ale traficului în anumite stadii ale lucrărilor” anunță reprezentații Primăriei Sibiu. 

 

Circulație închisă complet între 6-8 mai

 

„În perioada 6-8 mai circulația pe pod se va închide complet pentru relocarea conductelor de apă și gaz. Ca rute ocolitoare șoferii pot utiliza următoarele drumuri, în funcție de direcția de deplasare: 

 

  • Drumul peste Câmpșor, între strada D. Cantemir din cartierul Ștrand și str. Rozmarinului din cartierul Turnișor. În acest context se va modifica și prioritatea în trafic în Piața Iancu de Hunedoara: prioritate vor avea cei care circulă pe ruta drum Câmpșor – str. Rozmarinului – Piața Iancu de Hunedoara, iar șoferii care circulă dinspre str. Gh. Asachi vor ceda trecerea.  
  • Str. Autogării – Distribuției - strada Lemnelor - str. Mihail Kogălniceanu/str. Reconstrucției. Strada Lemnelor se transformă în sens unic în perioada lucrărilor la pod, dinspre strada Distribuției spre strada M. Kogălniceanu/Reconstrucției 
  • Strada Malului – pod Neculce – strada Metalurgiștilor 
  • Centura ocolitoare a Sibiului” explică autoritățile sibiene.  

 

 

Circulație pe o bandă

 

„În perioada 9 mai – 30 septembrie se închide partea din amonte (dinspre strada Maramureșului), urmând să se circule pe câte o bandă pe sens, pe partea din aval a podului.  În perioada 1 octombrie 2022 – 30 aprilie 2023 se închide partea din aval (dinspre strada Malului) și se va circula pe partea din amonte, pe câte o bandă pe sens. 

 

Și în aceste două etape sunt posibile închideri totale ale circulației pe pod de scurtă durată, în funcție de evoluția lucrărilor, măsura urmând să fie dispusă pentru siguranța participanților la trafic” se arată în comunicatul de presă transmis de Primăria Sibiu.

comentarii
7 comentarii

"Total" inseamna si pentru pietoni?!
28.04.2022 01:14
Începe distractia
Sib
28.04.2022 07:19
Chiar de 1 Mai si 2 Mai cand in Sibiu vor veni sau tanzita Sibiul turisti.
radu
28.04.2022 08:46
După ce au atacat România Mare sectanții USR-iști sar la gâtul lui Eminescu. Anodinul Cezar Drăgoescu din Craiova se opune unui Festival consacrat ce poartă numele Marelui Român Mihai Eminescu. PROTEST al poeților din 21 de țări.

După ce un USR-ist din Iași, pe nenumele lui Marius Bodea, programat de la centru pe demența „cancel culture”, a „denunțat” ca pe o „oroare culturală” amplasarea hartei României Mari într-un parc din oraș, un alt clonat al sectei BLM-iste de Dâmbovița, teleportat la Craiova, se împotrivește unui Festival consacrat ce poartă numele Românului Absolut Mihai Eminescu.

Fundația Europeană „Mihai Eminescu" și Academia Internațională „Mihai Eminescu" sunt două repere culturale românești care au întipărit numele lui Mihai Eminescu în mintea a sute de poeți din întreaga lume.
De peste un sfert de secol, Academia Internațională „Mihai Eminescu", condusă de prof. univ. dr. Ion Deaconescu, acordă premii și distincții celor mai importanți poeți din Europa, din America, din Asia, Africa și chiar Australia.

Este o veritabilă confrerie poetică, o confrerie de înalt prestigiu spiritual, cum puține sunt astăzi în lume.
Numai că în acest an s-a găsit un anonim, domnul Cezar Drăgoescu, ca să nu-l numim, membru în USR PLUS, membru în Consiliul Municipal Craiova, membru în general, care s-a împotrivit organizării Festivalului Internațional de Poezie „Mihai Eminescu".
Alte stiri
28.04.2022 14:47
Ii doare in cur de pietoni, ne lasa sa merem acolo pe 6 mai sa vedem daca e inchis si pentru noi sau nu. Io merg pe podul de tren , daca e, dar nu toata lumea are curaj
29.04.2022 10:57
Vai de soferi ca si asa s a scumpit la maxim combustibilul acum e nevoie si de ocolire... Dar nemernicii ordinari pe timpul pandemiei cand erau restrictiile de circulatie si nu puteam iesi fara declaratie, ce i a oprit sa efectueze aceste lucrari? Si tocmai acum, vara...
NENOROCITII
02.05.2022 08:54
Se circula normal fara urme de interventie,probabil lucreaza noaptea?
Petru
02.05.2022 16:28
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA