Tribuna
PNL
Ateliere, poveşti şi colinde săptămâna aceasta la Biblioteca ASTRA
Dumitru CHISELIŢĂ
409 vizualizari
Ateliere, poveşti şi colinde săptămâna aceasta la Biblioteca ASTRA

Biblioteca ASTRA Sibiu invită sibienii să participe la o serie de activități specifice perioadei de iarnă. Acestea sunt destinate în special copiilor, şi "vor bucura inimile tuturor oaspeților care vor trece pragul bibliotecii și se vor lăsa inspirați de spiritul Crăciunului. Activitățile propuse sunt menite a încuraja lectura în rândul copiilor, dar și creativitatea și exprimarea artistică alături de cei care iubesc sărbătorile de iarnă".

Astfel, pe 13 decembrie, d ela ora 18 se va organiza un atelier de confecționat ornamente pentru Crăciun (Compartimentul pentru Copii și Tineret, Str. George Barițiu, nr. 7, et.1): Pe 14 decembrie, ora 14 – Atelier de confecționat decorațiuni pentru Crăciun la Filiala "Bâlea" A bibliotecii iar pe 15 decembrie, ora 18, va fi o Seară de povești și colinde (Compartimentul pentru Copii și Tineret, Str. George Barițiu, nr. 7, et.1)

Atmosfera de sărbătoare va fi învăluită în miros de portocale, turtă dulce și ceai aromat, iar poveștile și colindele vor încălzi inimile copiilor de toate vârstele. Bibliotecarii astriști și tinerii voluntari vor lectura povești sau fragmente din volume cu povești de iarnă, aflate în colecțiile bibliotecii.
Activitățile durează aproximativ 90 minute și sunt destinate în special copiilor cu vârsta peste 6 ani. 
Participarea celor interesați este gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

 







comentarii
1 comentarii

Lăbăreli...
13.12.2023 17:38
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA