Continental
Tribuna
Ateliere de ie, în Muzeul din Dumbrava Sibiului
Ateliere de ie, în Muzeul din Dumbrava Sibiului
Între 17 si 19 iunie, în avanpremierea evenimentului "Ziua Universală a Iei", în cadrul programului educațional estival "Școala în satul tradițional", mai multe femei de la cea mai mare șezătoare online, comunitatea Semne Cusute, coordonat de arh. Ioana Corduneanu, vor susține o serie de evenimente sub semnul "Școlii de ie".


Luni, la ora 17, în sala "Auditorium" din Pavilionul Muzeal Multicultural, intrarea principală din Muzeul în Aer Liber, va avea loc o prezentare despre ie și cusut. În aceeași locație, în zilele de 18 și 19 iunie, se vor desfășura atelierele interactive în familia iei , concepute în vederea însușirii tehnicilor de cusut și a modelelor folosite în decorarea materialelor textile. Vor fi câte trei Ateliere de ie organizate în zilele din program, iar ele se adresează cuplului mamă-fiică, bunică-nepoată, având ca scop aducerea în prim plan a femeii și legătura dintre generații.
Participarea la atelierele de ie este gratuită și se face pe bază de programare la numărul de telefon 0751 166 529 (Alina Blaga, referent de specialitate Muzeul ASTRA), în limita locurilor disponibile.
Programul atelierelor din 18 și 19 iunie este între orele 10 – 12, 13 – 15 și 17 – 19. (A. M.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia