Tribuna
Sevis
Astrid Fodor le-a vorbit, de ziua ei, la Florența, primarilor din Europa despre Sibiu și avantajele Capitalei Culturale Europene
Sorana MAIER
2676 vizualizari
Astrid Fodor le-a vorbit, de ziua ei, la Florența, primarilor din Europa despre Sibiu și avantajele Capitalei Culturale Europene

Astrid Fodor și-a petrecut marți cea de-a treia aniversare a zilei sale de naștere în calitate de primar al Sibiului într-un mod inedit, participând la o conferință la Florența, unde le-a vorbit primarilor de capitale culturale europene despre Sibiu.

”Astăzi am participat, la invitația primarului Dario Nardella și a comisarului european Tibor Navracsics, la prima Conferință a Primarilor Capitalelor Culturale Europene organizată la Florența. Sibiul a constituit un studiu de caz, iar eu am făcut prezentarea pe tema stabilită de organizatori. A fost o zi plină de activități care mi-a oferit posibilitatea de a prezenta efectele benefice ale Capitalei Culturale Europene asupra dezvoltării Sibiului din punct de vedere cultural, turistic, economic”, ne-a declarat Astrid Fodor.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, își aniversează marți ziua de naștere, aceasta fiind cea de-a treia aniversare a sa în calitate de primar.

În anii trecuți, Astrid Fodor a mărturisit în repetate rânduri, în timpul interviurilor pe care le-a acordat, că îi place să petreacă puținul timp liber pe care îl are alături de familie și că cel mai bine se relaxează împreună cu cei dragi.

În data de 5 iunie 2016, Astrid Cora Fodor, primarul interimar al Sibiului pe atunci și candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România, a câștigat fotoliul de primar al Sibiului cu peste 57% din voturi, fiind votată de 27948 dintre cei 48922 sibieni prezenți la vot.

La Mulți Ani!


comentarii
1 comentarii

Doamna Primar, eu va doresc sanatate si sa va dea Dumnezeu bun simt, intelepciune si gandul cel bun ca sa nu mai candidati in 2020 la un nou mandat ca edil-sef al municipiului Sibiu! Mai bine retrageti-va la pensie si plimbati-va nepotii prin parc, sau mergeti cu ei la Paltinis! Aveti varsta de pensionare si nu-i niciun regret daca dvs. nu mai administrati Sibiul. Ca administrare, orasul a ajuns aproape ca in mandatul fostului primar Condurat!
Vrem legatura Tursib directa cu Sibiul si cu platforma industriala Sibiu vest!
Locuitor din Cartierul Arhitectilor
07.11.2018 14:51
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia