Tribuna
Comunicat de presa
Astrid Fodor laudă Maratonul Sibiului 2017: Este unul dintre cele mai frumoase evenimente!
Sorana MAIER
2716 vizualizari
Astrid Fodor laudă Maratonul Sibiului 2017: Este unul dintre cele mai frumoase evenimente!

Fundația Comunitară Sibiu a fost lăudată luni de primarul Astrid Fodor pentru Maratonul Sibiu 2017.

  • "Am citit cu bucurie despre ediția din acest an a Maratonului Sibiu 2017. Felicit public Fundația Comunitară Sibiu pentru modul în care a dezvoltat evenimentul an de an și pentru sprijinul pe care îl acordă unor cauze importante pentru comunitatea noastră. Semimaratonul a devenit unul dintre cele mai frumoase evenimente ale orașului, generând acea emoție pozitivă care implică sibienii în proiectele importante pentru Sibiu", a scris Astrid Fodor pe pagina de facebook a Primăriei Sibiu.

Anul acesta, evenimentul are şi o componentă menită să încurajeze colectarea selectivă.

  • "Salut pe această cale și inițiativa Fundației de a încuraja anul acesta, în cadrul evenimentului Maraton Sibiu 2017, proiectele educative în domeniul colectării selective. Noul sistem de gestionare a deșeurilor prin colectarea selectivă a acestora este cel mai mare și mai dificil proiect în curs de implementare în prezent la nivelul municipiului Sibiu. Implicarea comunității este esențială pentru reușita acestuia, iar sprijinul Fundației Comunitare este binevenit", a mai scris primarul Sibiului.

Astrid Fodor spune că şi Primăria Sibiu așteaptă și încurajează astfel de proiecte educative în domeniul colectării selective care să fie depuse spre cofinanțare pe Agenda Comunității. 
Depunerea de proiecte va fi publicată după aprobarea bugetului local pentru anul 2017.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia