Tribuna
Astrid Fodor: "Instituţia pe care o reprezint a fost atacată într-un mod pe care eu îl consider absolut nepotrivit”
Sorana MAIER
4946 vizualizari
Astrid Fodor:

Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului şi candidatul FDGR pentru funcţia de primar al Sibiului, a declarat miercuri că instituţia pe care o reprezintă a fost atacată de către un contracandidat într-un mod pe care îl consideră nepotrivit, fără să spună despre ce partid sau candidat este vorba.

 

  • ”Instituţia pe care o reprezint a fost atacată într-un mod pe care eu îl consider absolut nepotrivit şi din acest motiv eu voi analiza dacă o să particip sau nu la o astfel de dezbatere, în funcţie de modul în care se va desfăşura campania electorală”, a răspuns primarul interimar Astrid Fodor pentru Tribuna, întrebată dacă ar accepta să participe la o dezbatere cu contracandidaţii săi.

În privinţa faptului că sunt mulţi candidaţi înscrişi la alegerile din 5 iunie pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor a spus că este bine şi că acest lucru i se pare normal deoarece este vorba despre o competiţie care a fost deschisă pentru toată lumea.
Forumul Democrat al Germanilor din România şi-a lansat miercuri candidaţii pentru alegerile locale.

  • ”Întreg programul pleacă de la ideea continuării unei strategii de dezvoltare pe termen lung a municipiului Sibiu, o strategie coerentă care s-a implementat după anul 2000, fiind completată la fiecare ciclu electoral cu proiecte noi care au deschis, iar acum urmează să deschidă noi posibilităţi de dezvoltare pentru oraşul nostru”, a declarat Astrid Fodor la evenimentul de lansare.

Primarul interimar a adăugat că va continua modernizarea infrastructurii rutiere a oraşului într-un ritm susţinut în toate cartierele, inclusiv în Cartierul Veteranilor, va fi prioritară dezvoltarea infrastructurii educaţionale prin construcţia de grădiniţe, creşe, săli de sport, reabilitarea clădirilor existente şi mai ales extinderea lor, pentru ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv înainte de masă.

  • ”Voi propune proiecte pentru crearea unei infrastructuri durabile pentru agrement, sport şi actul cultural. Aici am în vedere acel complex de agrement şi sport, care, pe lângă acvaparcul deja discutat va cuprinde şi terenuri de sport: un teren de handbal, un teren de minigolf, două terenuri de baschet, două terenuri de volei şi un skatepark. Voi face miniparcuri şi locuri de joacă în toate cartierele Sibiului", a mai spus Astrid Fodor.

Întrebaţi dacă se consultă cu preşedintele Klaus Iohannis în privinţa campaniei electorale, liderii FDGR au exclus această variantă:

  • “Are destule alte probleme domnul preşedinte, nu să se ocupe de campania noastră”.
comentarii
9 comentarii

Renun?area de a mai candida este cea mai
Florin Dancu
06.05.2016 03:17
Stimata Doamna Fodor,
functia si institutia pe care o reprezentati va obliga pentru asemenea competitie.
noi ,admiratorii d-voastra si a FDGR ,va sustinem in lupta pentru care va angajati si suntem alaturi de d-voastra ptr. combaterea coruptiei ,modernizarea si infrumusetarea orasului nostru si suntem convinsi de bunele d-voastra intentii.
va dorim mult succes si alegerea celei mai bune echipe pentru realizarea obiectivelor propuse.
virgil
06.05.2016 03:52
Doama Primar eu cred ca sunteti potrivit? pentru functia pe care o exercitati in prezent, dar sunt foarte suparat din cauza ca pe Calea Cisnadiei in Hipodrom III langa sectia 1 de politie in parcarea mare a blocurilor, sunt peste tot gropi in care risti sa ramai cu masina, desi am simpatii politice pentru un alt candidat care nu ma convins pana in prezent, eu si familia mea si in mod sigur foarte multi vecini v-ar vota daca macar s-ar acoperii cu moloz gropile respective, nu mai vorbesc sa fie si asfaltate, multumesc si succes.
Teodorescu Nicolae
06.05.2016 06:53
Institutia asta, adica Primaria, trebuie sa intre in anul 2016-secolul 21.
06.05.2016 08:28
Nu ati facut nimic pentru sibieni de cand ati preluat primaria Sibiu nu se vede nimic sunt zone din oras uitate de tot ... Uitati va la oras cum arata ...Dezastru in comparatie cu Alba Iulia sau Brasov.
Respect pentru sibieni!
06.05.2016 13:34
Asta e din ciclul
bogdan
06.05.2016 20:12
obisnuita fara competitie tante fodor nu poate face fata niciunui atac in campanie
program nu are!numic nu are
ardeo
07.05.2016 11:46
Doamna Fodor, orasul este cu dumneavoastra ,comunitatea va sustine! Comentariile rautacioase sunt de la oameni invidiosi carora nu le place dezvoltarea transparenta! Sunteti unicul canditat pentru noi si impreuna cu forumul ne dorim sa castigati alegerile atat pentru oras, consiliul local, cat si pentru consiliul judetean.
Nu apleaca nimeni urechea la modul murdar de a face campanie ! Rezultatele se vad si Sibiul ar fi fost o umbra stearsa pe harta tarii fara dumneavoastra si forum! Sibiul si sibienii va iubesc pentru ca a-ti dat sens orasului , o inima care bate puternic !
Sibian 100%
09.05.2016 13:27
Si vor mai fi multe atacuri mincinoase si rautacioase. Si la dumneavoastra, si la adresa primariei. Mergeti inainte ca si pana acum! Cu siguranta veti castiga. Nu aveti concuren??.
Lazar
09.05.2016 13:30
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia