Tribuna
Astrid Fodor îi felicită pe sibieni: „Sunt onorată să fiu primar al unei comunități care a înțeles că alegerile sunt momentul în care noi putem să facem diferența prin vot”
Sorana MAIER
1335 vizualizari
Astrid Fodor îi felicită pe sibieni: „Sunt onorată să fiu primar al unei comunități care a înțeles că alegerile sunt momentul în care noi putem să facem diferența prin vot”

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a transmis duminică seara, la o oră de la încheierea alegerilor europarlamentare și pentru referendum felicitări sibienilor pentru faptul că au ieșit la vot.

“Sibienii au dovedit încă odată că sunt uniți, într-o comunitate prezentă și implicată, cu un spirit civic extraordinar. Sunt onorată să fiu primar al unei comunități care a înțeles că alegerile sunt momentul în care noi putem să facem diferența prin vot. Ca cetățeni avem drepturi, dar și obligații față de această țară. Îi felicit pe sibienii care au votat acasă sau în diaspora pentru că au ales să își exercite dreptul de vot în număr atât de mare, un fapt care confirmă încă o dată spiritul nostru european. Procentul mare de participare la Referendum confirmă din nou că sibienii își doresc ca România să fie un stat de drept, fără corupție, cu o justiție imparțială și corectă, în care cetățenii să poată avea încredere.”, a transmis Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, printr-un comunicat de presă.

 

comentarii
3 comentarii

Demisia fodor! Esti incompatibile. Respecta legea!!!!
26.05.2019 23:20
Diferența între ce și ce?
Un cititor
27.05.2019 12:55
Mai lasati onoarea si felicitarile si vedeti de treburile orasului! vreti o bicicleta noua?
27.05.2019 22:43
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia