Tribuna
Sevis
Asasinul sibianului găsit mort în casa sa, de pe strada Lutului, a fost prins
Asasinul sibianului găsit mort în casa sa, de pe strada Lutului, a fost prins
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Un bărbat de 53 ani a fost găsit mort, joi, în locuința sa, de pe strada Lutului, din Sibiu, având mai multe urme de agresiune la nivelul corpului. Echipele de investigatori au reușit, în aproximativ 24 de ore, să îl prindă pe suspect.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Agnita și ai Secției de Poliție Rurală Agnita din IPJ Sibiu l-au identificat pe autor, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Sibiu. Acesta a fost depistat pe raza localității Vărd, comuna Chirpăr. Se pare că acesta locuia în casa victimei împreună cu fratele victimei.

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit scandalul dintre cei doi.

Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea bărbatului de 53 de ani a fost violentă, cauzată şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste).

În acest caz se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

 

comentarii
1 comentarii

Deci,sibianul mort a fost prins...
Corbul
20.06.2021 07:19
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia